Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

4. januar 2019.

Republički hidro-meteorološki zavod izdao je upozorenje za područje Srbije kojim najavljuje snežne padavine i povećanje snežnog pokrivača za pet do 10 centimetara novog snega, u nekim krajevima i na planinama – i više

Prema najavi Republičkog hidro-meteorološkog zavoda, najpre će u subotu 5. januara u poslepodnevnim satima i uveče na severu Srbije biti padavina koje će doneti 5 do 10 centimetara novog snega. Tokom noći, između subote i nedelje, i u nedelju, i u ostalim krajevima osvanuće snežni pokrivač sa oko 10 centimetara novog snega, a u zapadnim, centralnim i južnim krajevima i u planinskim predelima lokalno i više. Duvaće jak, u planinskim predelima olujni, severni i severozapadni vetar uz vejavicu i stvaranje snežnih nanosa.

I iz Operativnog centra Auto-moto saveza Srbije „najavljuju da su pred nama dani koji će biti u znaku pravih zimskih uslova vožnje, što na pojedinim puevima može doneti usporenu vožnju sa povremenim prekidima u saobraćaju, na koje vozači moraju biti spremni i zbog kojih je potrebno više strpljenja, uz savet i preporuku da u rezervoaarima svojih automobila uvek imaju dovoljnu količinu goriva. Jak mraz, kako navode, otežava čišćenje i prohodnost puteva, jer bačena so pri niskim temperaturama nema pravi efekat, pa na mnogobronim deonicama ima i leda na putu.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments