Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. januar 2019.

Zašto treba da apelujemo da sestre, majke, kćerke, drugarice, izdvoje dan koji će posvetiti svom reproduktivnom zdravlju – odgovara tribina kojom Dom zdravlja u Kraljevu obeležava nedelju prevencije raka grlića materice

Evropska nedelja prevencije raka grlića materice počinje danas i trajaće do 27. januara u cilju podizanja svesti  žena o raku grlića materice i načinima prevencije. Prepoznajući značaj ove kampanje, Srbija već trinaesti put aktivno učestvuje u njenom obeležavanju. Akcenat je na prenošenju poruko o značaju dostupnih mera prevencije u našoj zemlji, u cilju sprečavanja obolevanja i umiranja od raka grlića materice.

Dom zdravlja Kraljevo obeležiće Evropsku nedelju prevencije raka grlića materice tribinom u četvrtak, 24. januara u 18 časova, u svečanoj sali ( Klub odbornika) u Gradskoj upravi. Tribinu će održati primarijus dr Tamara Anđelković, specijalista ginekologije i akušerstva.

„RANO OTKRIVANJE MOŽE SPREČITI RAK GRLIĆA MATERICE” je apel na sve sestre, majke, ćerke, prijateljice, da u Evropskoj nedelji prevencije raka grlića materice razmišljaju o svom reproduktivnom zdravlju, i da u toku godine odvoje dan kada će posetiti svog lekara i iskoristiti neku od dostupnih mogućnosti prevencije.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments