Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. januar 2019.

Poziv se odnosi na obveznike koji su vlasnici neizgrađenog građevinskog zemljišta, koje je pod šumom ili se koristi za gajenje biljaka, da uz svedoke podnesu izmenjenu poresku prijavu koja može da smanji osnovicu za plaćanje poreza

Medijima je dostavljena informacija Odeljenja za poresku administraciju Gradske uprave grada Kraljeva koju objavljujemo u celosti:

Odeljenje za poresku administraciju Gradske uprave grada Kraljeva poziva poreske obveznike koji su vlasnici neizgrađenog građevinskog zemljišta na teritoriji grada Kraljeva, koje se koristi isključivo za gajenje biljaka, odnosno sadnog materijala, odnosno šuma, da do 01.03.2019. godine, za svrhu utvrđivanja osnovnice poreza na imovinu, podnesu izmenjenu poresku prijavu, kako bi se to zemljište razvrstalo u poljoprivredno, odnosno u šumsko zemljište.

Prijave se podnose u kancelarijama 10 i 11 u Gradskoj upravi grada Kraljeva. Uz prijave dostaviti dokaz o korišćenju zemljišta (registraciju poljoprivrednog gazdinstva ili izjavu dva svedoka).”

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Bane

  Gost - Bane

  Umesto da gradska uprava bude servis građana , građani moraju ,,servisirati,,trulu interesni sistem "!
  • Ime: Bane
 • Gost - Vuk

  Gost - Vuk

  Uz svedoke ? Kao da je 18. vek , nema satelitskih snimaka, inspektori će zalutati po šumama, možda ih napadnu i ustanici..... Jadna je ova naša država!
  • Ime: Vuk