Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. januar 2019.

Preseljenje počinje narednog vikenda, radovi za oko mesec dana, a evo gde će u narednih godinu dana, koliko se očekuje da će renoviranje potrajati, medicinsku pomoć moći da dobiju građani koji imaju oko 9.000 kartona u ovoj ambulanti

Evropska investiciona banka obezbedila je oko 40 miliona dinara za rekonstrukciju ambulante Ribnica, a početak radova očekuje se za mesec dana. U međuvremenu, predstoji veliki posao preseljenja oko 9.000 zdravstvenih kartona, postojeće medicinske opreme itd.

Kako je na konfereciji za novinare najavila direktorka Doma zdravlja Kraljevo, dr Mirjana Krčevinac, preseljenje počinje ovog vikenda i u narednih godinu dana, koliko će radovi trajati, ambulanta Ribnica radiće u zgradi Medicine rada, Cara Lazara 63 i to na 1. spratu, svakog radnog dana, u obe smene, od 7 do 20 časova i vikendom pre podne.

- Međutim, dok ambulanta ne bude potpuno preseljena, u petak, 1. februara jedan tim iz Ribnice radiće posle podne u prostorijama Savetovališta za dijabetes, suteren Poliklinike. U subotu i nedelju, 2. i 3. februara, timovi će raditi pre podne u prostorijama ambulante Centar, koja se nalazi u prizemlju zgrade Medicine rada. Molimo građane Ribnice i naše pacijente za razumevanje dok traje preseljenje, a mi ćemo svakako obezbediti nesmetano i kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite - rekla je direktorka Doma zdravlja na sastanku stručnih službi i konferenciji za novinare.

U novoj ambulanuti, kada bude završeno renoviranje, radiće i pedijatar, jer se na teritoriji Mesne zajednice Ribnica nalaze dve osnovne škole.

Ambulanta Ribnica ima pet lekarskih timova.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Marina

  Gost - Marina

  Da li radi ambulanta na Beranovcu?Mogu ljudi sa područja Kovanluka, Beranivca,Jovca ... da se preusmere u tu ambulantu,a da ona radi u dve smene, npr?
  • Ime: Marina
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Zašto se zove ambulanta u Ribnici, valjda zato što nije u gradu već je u Ribnici. Njena svha je da bude bliže pacijentima i tasterećenje poliklinike, trebalo bi da je tako. Predlog: kasarna u ribnici je više nego polu prazna, iskoristite je a ne da terate bolesne i stare da prelaze most  puneći džepove taksistima i Vulović transportu a prazneći džepove Ribničana.
  • Ime: Stanar
  • Gost - Srećko

   Gost - Srećko

   Žalosno je koliko ne poznajete stvari i kako život funkcioniše. Vojna kasarna je vlasništvo  vojske koja treba dati saglasnost za korišćenje njihovih objekata. Tu saglasnost od strane vojske nije dobila ni za školu Sveti Sava ...
   • Ime: Srećko
   • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Kod nas smo svi nešto u pravu i u krivu, kada je običan narod u pitanju, Srećko, poznavaoče društvenih prilika u Srbiji, bote, savremenim rečnikom rečeno.
    • Ime: Stanar