Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

4. februar 2019.

Podnosioci zahteva za dobijanje kartice, izjavu, kojom daju saglasnost na obradu podataka za njeno izdavanje, do 15. februara mogu da preuzmu i popunjenu predaju na šalteru Kancelarije za brze odgovore radnim danima od 7 do 17.00

Grad Kraljevo poziva porodice sa troje i više dece, sa teritorije grada Kraljeva, da podnesu zahtev za izdavanje PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“ odnosno popune Izjavu kojom daju pristanak na obradu podataka o ličnosti u svrhu izdavanja kartice.

Pravo na karticu imaju porodice kod kojih su:

- majke sa troje i više dece, od kojih je najmanje jedno dete maloletno

- da su roditelji staratelji ili usvojioci deteta koje je u porodici treće ili naredno

- samohrani očevi koji se staraju o deci

- očevi koji su preuzeli brigu o deci

- potrebno je da roditelji (usvojioci, staratelji) imaju zajedničko prebivalište sa maloletnom decom ili maloletnim detetom ukoliko su ostala deca punoletna, a raseljena lica da imaju zajedničko boravište sa maloletnom decom ili maloletnim detetom ukoliko su ostala deca punoletna.

Obrazac Izjave mogu da preuzmu i popunjenu i potpisanu predaju na šalteru Kancelarije za brze odgovore u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1 - između prvog i srednjeg ulaza u Gradsku upravu), do 15. februara 2019. godine - radnim danima od 07.00 do 17.00 časova.

Obrazac Izjave mogu naći i na zvaničnom sajtu Grada Kraljeva www.kraljevo.rs, u delu Oglasna tabla.

Korisnik kartice, potpisivanjem Izjave, može dati saglasnost za sebe i maloletnu decu, a punoletna deca potpisuju posebnu Izjavu kojom daju pristanak na obradu podataka o ličnosti u svrhu izdavanja PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“.

Prilikom potpisivanja Izjave potrebno je pokazati na uvid važeću ličnu kartu ili važeću boravišnu dozvolu.

O datumu podele PONOSNE KARTICE 2019 „Cena minus za 3+“ budući korisnici će blagovremeno biti obavešteni preko sredstava javnog informisanja i na zvaničnom sajtu Grada Kraljeva www.kraljevo.rs.

Porodice koje do 15. februara nisu popunile Izjavu, kao i one porodice koje tokom godine dobiju treće i svako naredno dete, to mogu da učine i nakon 15. februara, na šalteru Kancelarije za brze odgovore u Gradskoj upravi grada Kraljeva (Trg Jovana Sarića broj 1 – između prvog i srednjeg ulaza u Gradsku upravu), radnim danima od 10.00 do 13.00 časova.

Informacije se mogu dobiti u Kancelariji za brze odgovore Gradske uprave grada Kraljeva, na telefon broj 306 220, i u Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave grada Kraljeva, na telefon broj 312 471.

Spisak pravnih subjekata kod kojih porodice sa troje i više dece mogu ostvariti popust u Kraljevu odnosno Srbiji korisnici kartice mogu naći na zvaničnom sajtu Udruženja Pokret za decu „Tri plus“ http://triplus.org.rs/kraljevo/.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Danijel

    Gost - Danijel

    A sta je sa samohranim majkama? One nemaju pravo na kartice? Samo samohrani ocevi...
    • Ime: Danijel