Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. jun 2019.

Marić centar i Hyundai pozivaju vas na „Family Day i Before Service u Meljanici“; pred sezonu godišnjih odmora možete besplatno da obavite kontrolni pregled vozila bilo kog proizvođača ili da testirate njihova vozila  

Napolju ima toliko mnogo stvari koje čekaju na Vašu porodicu i Vas, da se zabavite i kvalitetno iskoristite dan. Zato vas Marić centar poziva na porodično druženje sutra,  (subota 8. jun) na Meljaničke bazene pored Kamenice od 10:00 do 14:00.

Posle kišnih dana presedenih u kući, idealna prilika da dan provedete u prirodi u predivnom ambijentu pored reke Meljanice.

Bliži se vreme godišnjih odmora. Pre nego što krenete na dug put prekontrolišite svoje vozilo bilo kog proizvođača i bezbrižno putujte. Ovaj pregled pokriva proveru vozila u 13 osnovnih tačaka koje su ključne za ispravnost i bezbednost. Pored besplatnih kontrolnih pregleda posetioci će imati priliku da testiraju neke od naših modela, izvše procenu vozila i zamenu po sistemu “staro za novo” bilo kojeg brenda za novi Hyundai i ostvare popust za kupovinu do 1.500 evra u zavisnosti od modela i opreme.

Svi posetioci pored poklona koji podrazumeva besplatni kontrolni pregled vozila dobijaju i poklon za svog ljubimca.

Očekuje Vas prijatno druženje i zabava uz posluženje.

                                 (PR objava)

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments