Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  2 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. jun 2019.

Osnovna prednost ove usluge ogleda se upravo u nepostojanju prepreka, tehničkih i bilo kojih drugih, da se korisnicima omogući gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskom kvalitetu slike, bez obzira gde se oni nalaze

mts je nedavno tržištu predstavio novu uslugu m:SAT tv koja pruža mogućnost gledanja televizijskog programa putem satelita na bilo kojoj lokaciji u Srbiji. Osnovna prednost ove usluge ogleda se upravo u nepostojanju prepreka, tehničkih niti bilo kojih drugih, da se korisnicima omogući gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskom kvalitetu slike bez obzira gde se oni nalaze. Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike, jake padavine ili vetrovi. Sve što je potrebno jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i uživanje može da počne.

Nove korisnike troškovi ne treba da brinu, jer će prvih pet meseci uslugu m:SAT tv plaćati 1 dinar mesečno. Pri tome, bez obzira na koji se paket odlučite prva tri meseca će vam na raspolaganju biti svih 130 kanala koji su u ponudi. Možete birati između tri paketa čija se mesečna cena, nakon isteka promotivnog petomesečnog perioda, kreće od 799 za početni paket  START do 1999 dinara za najveći paket MAX. Na raspolaganju su i dodatni paketi TV kanala koji nude vrhunske filmske i serijske programe kao i televizijske kanale na mađarskom i rumunskom jeziku.

Instalaciju kompletne opreme, po ceni od jednog dinara, vrše stručne ekipe.

Iako namenjena svima, usluga m:SAT tv posebno je interesantna stanovnicima područja do kojih nisu stigle optička, kablovska ili bilo koja druga telekomunikaciona infrastruktura. Upravo su iz tog razloga sela i vikend naselja najčešće lokacije gde već možemo videti da krovove kuća krase m:SAT satelitske antene.

          (PR tekst)

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

 • Gost - Dragan

  Gost - Dragan

  Tekst interesantan, i delimicno tacan.
  Naime, u njemu se navodi da ".... Osnovna prednost ove usluge ogleda se upravo u nepostojanju prepreka, tehničkih niti bilo kojih drugih... " kao i da "... Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike, jake padavine ili vetrovi."
  Kao dugogodisnji korisnik satelitske televizije, a zarad istinitog informisanja potencijalnih buducih korisnika m:SAT ili bilo koje druge satelitske televizije, ne mogu da se slozim sa navedenim delovima teksta.
  Prvo, za dovoljno kvalitetan prijem satelitskog signala veoma je vazno da li u smeru postavljanja satelitske antene postoji neka fizicka prepreka, npr. visoko drvo, zgrada i sl. Za proracun udaljenosti postoje tacno utvrdjene formule, npr. https://satlex.net/sr/elobst_calc.html.
  Drugo, neistina je da na kvalitet slike ne uticu ni vremenske prilike, jake padavine ili vetrovi. Niska oblacnost i jake padavine (bilo kise ili snega) i te kako uticu na jacinu signala koje satelitski prijemnik dobija sa LNB konvertora signala. Sto se tice jakih vetrova, postoji mogucnost, ako antena ili antenski nosac nisu dovoljno cvrsto postavljeni, da se antena malo pomeri a to malo pomeranje moze da rezultuje gubitkom signala.
  Toliko, nadam se da buduci korisnici satelitske TV sada imaju malo bolji uvid u ovaj, i pored svega navedenog, najkvalitetniji prenos TV i radio signala.
  • Ime: Dragan