Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. jun 2019.

Organizacioni odbor ove manifestacije oglasio se saopštenjem u kojem se navodi zbog čega „Veseli spust 2019“ neće, kako je ranije najavljeno, biti održan poslednjen dana ovog meseca

U nedelju 30. juna, kako je ranije najavljeno, trebalo je da bude oržan jubilarni – 30. po redu „Vesli spust“. Tog dana, ipak, ova mnifestacija neće biti održana zbog, kako se u današnjem saopštenju Organizacionog odbora ove manifestacije navodi -  vanredne situacije koja je proglašena na teritoriji grada Kraljeva“.

Da li će ova anifestacija ipak biti održana ovog leta i kada bi to moglo da se dogodi, nismo uspeli čak ni nezvanično da saznamo, a ni u saopštenju Organizacionog odbora „Veselog spusta 2019“ – to nije navedeno.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Dimi

  Gost - Dimi

  Brže, jače, bolje... Kako su krenuli Spusta više neće ni boti. Nakovanj bi razbili, ništa u državi ne funkcioniše. Jedino mi je drago što nece moci ove godine oni njihovi nabiguzi da se prejedaju u Mataruskoj Banji ispod zastave SNS a preko puta ostalog naroda.
  • Ime: Dimi
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Spust se odlaže zato što kapetan svih kapetana nije u mogućnosti da prisustvuje. 
  • Ime: Stanar
 • Gost - lJUBISA jOVASEVIC

  Gost - lJUBISA jOVASEVIC

  uOSTALOM, VASA VANREDNA SITUACIJA OD KAKO STE VI NA VLASTI NIJE NI PRESTAJALA, CUDEI ME DA STE JE TEK SAD PROGLASILI
  • Ime: lJUBISA jOVASEVIC
 • Gost - lJUBISA jOVASEVIC

  Gost - lJUBISA jOVASEVIC

  POSLEDNJIH DEVET GODIINA A POSEBNO OD KAKO NOVA UPRAVA TURISTICKE ORGANIZACIJE SA VULINOVIM KADROVIMA ORGANIZUJE VESELI SPUST TA MANIFESTACIJA POSTAJE SVE SAMO NE VESELA...VRATITE, POSTO STE NESPOSOBNI,MANIFESTACIJU U OKVIRE KAJAK KLUBA KAO NEPOLITICKE ORGANIZACIJE JER OD VAS NISTTA DOBRO A PONAJKMANJE SPUST MOZE DA SE OCEKUJE---
  • Ime: lJUBISA jOVASEVIC