Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

29. jul 2019.

Članovi kraljevačkog Rotari kluba organizovali su prvu humanitarnu akciju u novoj rotarijanskoj godini, a pozivaju i sve ostale da pomognu lečenje šestogodišnje Une Bihorac kojoj je novac potreban za nastavak lečenja

Mala Una Bihorac rođena je u junu 2013. godine i već na početku života se suočila sa problemima koje joj je sudbina namenila – dijagnostifikovani su joj redak oblik artrogripoze i srčana mana. U prvih mesec dana dobila je sepsu i borila se za život, a već po izlasku iz bolnice morala je započne sa konstantnim terapijama u rehabilitacionim centrima. Nažalost, tu se zdravstveni problemi ove devojčice ne završavaju. Uni je nakon nekog vremena otkriveno i teško oštećenje sluha.

Da bi ozdravila, Uni su neophodna banjska lečenja, logopedski tretmani, kao i rehabilitacija u rehabilitacionom centru “Renona”. Porodica nema finansijske mogućnosti da plati lečenja koja su maloj Uni nepohodna i apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihovoj devojčici koja je, uprkos svim problemima, vesela devojčica, koja voli da se druži. Izuzetno je hrabra i uporna, a pre svega čvrsta u nameri da se izbori za svoje zdravlje.

Za pomoć Uni nedavno je od Beča do Srbije više od 800 kilometara vozio biciklista Milorad Miki Češljarac, a nedavno su svoju prvu humanitarnu akciju u novoj rotarijanskoj godini, pod nazivom "55 kilometara za Unu" pokrenuli i članovi kraljevačko Rotari kluba.

Njihov član Lazar Tripković vozio je mountain bike 55 kilometara u jednom smeru. Rotary Klub Kraljevo se priključio akciji za pomoć Uni Bihorac slanjem SMS poruka, a pozivaju i ostale sugrađane koji su u mogućnosti da to učine slanjem poruke 174 na broj telefona 3030. Cena poruke je 200 dinara.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Dejan

    Gost - Dejan

    Mali korak za nas, život za Unu!!!
    • Ime: Dejan