Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. septembar 2019.

Savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i PIO fonda Srbije pružiće besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja po sporazumu zaključenom između Srbije i Nemačke

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž  osiguranja navršen u Srbiji i Nemačkoj i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da se međunarodni dani razgovora sa Nemačkom održavaju 24. septembra u Kraljevu, od 9 do 16.00 časova (prostorije RF PIO Filijale Kraljevo, Vojvode Putnika 5), i 25. i 26. septembra 2019. godine u Beogradu, u sredu od 9 do 17.00 časova i u četvrtak od 9 do 13.00 (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10).

Na ovim razgovorima će savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Nemačke.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments