Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. oktobar 2019.

Na platou ispred Marić centra u Progorelici u subotu 19. oktobra moći ćete besplatno da proverite ispravnost svog vozila, da testirate neke od Hyundai modela, a uz besplatan kontrolni pregled dobićete i poklon za svoj automobil

Napolju ima toliko mnogo stvari koje čekaju na Vašu porodicu i Vas, da se zabavite i kvalitetno iskoristite dan. Zato Vas MARIĆ CENTAR poziva na porodično druženje u subotu 19. oktobra, na plato ispred Marić centra u Progorelici od 10:00 do 14:00 sati.

Uskoro nam dolazi zima. Godišnje doba sa najnižim temperaturama u godini. Potrebno je svog ljubimca pripremiti za taj period. Nudimo Vam besplatan pregled Vašeg automobila bez obzira na brend.

Ovaj pregled pokriva proveru vozila u 13 osnovnih tačaka koje su ključne za ispravnost i bezbednost. Pored besplatnih kontrolnih pregleda posetioci će imati priliku da testiraju neke od Hyundai modela, izvrše procenu vozila i zamenu po sistemu “staro za novo” bilo kojeg brenda za novi Hyundai i ostvare popust za kupovinu novog vozila.

Svi posetioci pored poklona koji podrazumeva besplatni kontrolni pregled vozila dobijaju i poklon za svoj automobil. Očekuje Vas prijatno druženje i zabava uz posluženje.

Takođe, iz „Marić centra“ podsećaju da svi posetioci mogu učestvovati ua nagradnoj igri „Tvoji snovi su bliže nego sto misliš“.

Više informacija na linku.

https://www.hyundai.rs/akcije/hyundai-Tvoji-snovi-su-blize-nego-sto-mislis

Šta je zajedničko za Čelsi, Romu, Atletiko, Hertu i Olimpik? Hyundai! Hyundai Motor Company je zvaničan partner ovih velikih evropskih klubova. Time Hyundai nastavlja višedecenijsku podršku FIFA i UEFA takmičenjima.

Veliki fudbalski mečevi su mesto susreta prijatelja, generacija, porodica, istomišljenika i pripadnika suprotnih tabora, koji se poštuju. Zamislite da ste deo takve energije, na stadionu Stamford Bridge u Londonu ove godine! Zato Hyundai poziva sve da učestvuju u kvizu “Tvoji snovi su bliže nego što očekuješ”

Poziv važi za sve koji do 30. oktobra posete Marić centar u Progorelici, fotografišu se i svoju fotografiju podele na Facebooku ili Instagramu uz #DreamsWithHyundai.

Kraljevo - Marić centar

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments