Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. decembar 2019.

Na 14. po redu Sajmu automobila KG Car Show, u Hali Šumadija Sajma u Kragujevcu od 5 do 8. decembra na štandu broj 1, Marić centar će izložiti najnovije Hyundai modele i promovisati posebne uslove kredita za kupovinu vozila

Posetioci će moći da pogledaju i10, i20, i30, Elantru kao i najpodavaniji SUV već tri godine za redom model TUCSON i najnoviji Santa Fe.

Sajamske pogodnosti će se kombinovati sa akcijom "Hyundai u zimskim cipelama". Potencijalni kupci će moći da izaberu između zimskih guma i sajamskog popusta. Pored popusta obezbeđeni su i posebni uslovi finansiranja.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate od 6 do 84 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

Takođe, u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 72 meseci i kamatnom stopom 3,49%.

Sajamska ponuda će važiti. kako na sajmu. tako i u salonu Auto kuće “Marić centar” do četvrtka 12. decembra 2019.

Radno vreme sajma tokom ove četvorodnevne manifestacije je od 10:00  do 19:00.

Radno vreme “Marić centra” je radnim danima od 09:00 do 17:00 a subotom od 09:00 do 15:00 sati.

Iz „Marić centra“ pozivaju sve zainteresovane da posete izložbeni salon Hyundai Marić centra i da se provozaju u novim HYUNDAI modelima.

Zakažite test vožnju  na sajtu Marić centra !

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments