Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

28. decembar 2019.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, dok većina zasluženo odmara, u svim objektima „Miraža“ u Kraljevu očekuju vas – svečana atmosfera, divno raspoloženje, dobra usluga i bogata kuhinja

Postoje mnogo bolje stvari koje nas u Novoj godini čekaju, od onih koje u staroj godini ostavljamo iza sebe. Na razmeđi dve godine, kada svi na poklon dobijamo 365 dana i kada smo svesni da uglavnom od nas zavisi šta ćemo uraditi sa njima – vreme je da se odmorite, da slavite završetke, jer samo oni donose neke – početke. Kraljevački „Miraž“ poziva vas na zajedničku čaroliju.

U svojim objektima „Miraž“ ne organizuje svečani doček u poslednjoj noći ove godine, ali stara godina biće, po tradiciji, ispraćena matineom u restoranu „Autentik“ u utorak 31. decembra, od podneva, sve do večernjih sati.

I prvih dana 2020. godine, koji su za većinu neradni, „Miraž tim“ radiće za vas! Zaslužili ste odmor i uživanje, pa je vaše samo da se, umesto da sate praznike provodite u kuhinji, prošetate do nekog od objekata „Miraža“ u Kraljevu. Osim svečarske atmosfere, „Miraž“ nudi i magičan miris hrane, pića, jednostavno – osećaj praznika koji se širi i iz kuhinje u kojoj profesionalci uvek imaju zadatak da zadovolje sva gastronomska čula gostiju.

Matine 31. decembra (od 12 do 18 časova), reprizu novogodišnje noći 1. januara i Božić (7. januara) moći ćete da proslavite u restoranu „Autentik“ svake večeri uz bend „Holiday“.

Nenad Ilić, vlasnik i članovi „Miraž tima“ svima žele da u ostvarenju zacrtanih snova istraju tokom cele godine, da u 2020. budu srećni i da se raduju baš svakom novom danu.

  /promo/

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    U Extrimu je bajato pecivo koje se podgreva govore radnici
    • Ime: Stanar