Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. decembar 2019.

Prema podacima RHMZ u Kraljevu ima 12 centimetara snega koji se ne zadržava na trotoarima i kolovozima, na teritoriji koju održava JKP „Putevi“ Kraljevo - putevi su prohodni, ali na rudnjanskoj visoravni ima smetova i od metar i po

Od sinoć i na teritoriji grada Kraljeva neprekidno pada sneg, kojeg prema podacima RHMZ trenutno ima 12 centimetara. Temperatura je jedan stepen ispod nule, ali je zbog vetra subjektivni osećaj da je minus 6.

Zbog temperatura koje ne idu u veći minus, sneg se uglavnom ne zadržava na kolovozima, niti na trotoarima, tako da je oko 250 kilometara saobraćajnica  (u gradu, prigradskim naseljima, ali i na lokalnim, seoskim putevima) koje održavaju kraljevački „Putevu“ - prohodno.

Pigledajte kadrove zabeležene prošle noći i tokom današnjeg dana:

Sneg je napravio probleme jedino u selima na rudnjanskoj visoravni, gde su juče smetovi dostizali i metar i po visine.

Prema rečima direktora Mirka Vukovića, JKP „Putevi“ Kraljevo, na visoravi Rudno, na oko 1.100  metara nadmorske visine imaju svoj punkt sa kompletnom teškom mehanizacijom i dovoljnim količinama agregata i dežurnih ekipa.

- Zbog toga uspevamo pravovremeno da reagujemo i da stanovništvu iz tog udaljenog dela kraljevačke opštine omogućimo prohodnos saobraćajnica i normalno snabdevanje – ističe Vuković.

Auto-moto savez Srbije izdao je upozorenje sa pozivom vozačima da voze opreznije, jer su kolovozi širom zemlje – mokri i klizavi.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments