Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. mart 2020.

Objavljujemo link na kojem svaki poljoprivredni proizvođač, ako mu je neophodno da primeni neophodne agrotehničke mere, a posebno radi zaštite od mraza, može da podnese zahtev za odobrenje kretanja tokom policijskog časa

U slučaju primene neophodnih agrotehničkih mera, a posebno radi zaštite od mraza, tokom perioda zabrane kretanje (17:00-05:00 časova), svaki poljoprivredni proizvođač (vlasnik ili korisnik zasada ili druge poljoprivredne površine) je dužan da podnese zahtev za odobrenje kretanja Upravi za zaštitu bilja putem elektronskog zahteva koji je dostupan na internet adresi http://agromere.registar-uzb.rs/,odnosno na odgovarajući broj telefona, prema odseku odnosno okrugu za koji se traži dozvola za kretanje.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime lica, broj lične karte i adresu sa koje će se kretati od 17:00 do 05:00 časova, broj poljoprivrednog gazdinstva (BPG), lokaciju gde će se sprovoditi agrotehničke mere, kao i vreme i dan kada će biti sprovedene mere. Dozvola kretanja će važiti samo za navedeni dan od 17:00 do 05:00 časova.

Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 časova.

Telefon na koji se za Raški okrug može podneti prijava je 064/881-84-12

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

 • Gost - zaklina

  Gost - zaklina

  Imam 67 godina,a muz 70.Zivimo sami,deca u inostranstvu.
  Imamo 14 ari placa sa vocem,manji vinograd sa 260 cokote loze i 16 kosnica pcela,zatim rasadu povrca,pa me interesuje kako to da zastitimo  i obradimo,oprskamo?
  Nama nije potrebno radnika,mismo dovoljni sami da to uradimo i ne u vreme zabrane samo pre podene od 9h do 14h.Mi bi kolima isli do placa koji je od nas udaljen 4km,znaci ne bi bili u kontaktu nisakim,isto kao da smo kod kuce sami,samo bi zdrastveno se bolje osecali. 
  Molim vas pomozite i dajte nam savet!
  Unapred hvala i veliki pozdrav iz Velike Plane!
  • Ime: zaklina