Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

29. mart 2020.

U Srbiji je do danas u 15 časova registrovan ukupno 741 potvrđen slučaj COVID 19, preminula su još tri pacijenta, a 55 ljudi je na respiratoru, saopštilo je Ministarstvo zdravlja

Od poslednjeg izveštaja do danas u 15 časova testirani su uzorci 376 osoba od kojih je 82 pozitivno i  294 negativno na novi korona virus. Na respiratorima je 55 ljudi, a od poslednjeg izveštaja, prema rečima Darije Kisić tepavčević, zamenice Institita za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" preminule su još tri osobe: jedan muškarac (rođen 1958. godine) u KBC Novi Sad i dve žene u KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu, jedna rođeba 1938. a druga rođena 1934. godine. Sva tri pacijenta, istakla je, imala su pridružena hronična oboljenja. Do danas je od virusa Covid 19 u srbiji preminulo ukupno 13 osoba.

U Srbiji je do danas viris Covid 19 regsitrovan kod 741. pacijentta.

Do danas, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 2.462 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Trenutna epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je nepromenjena: kod građana sa teritorije grada Kraljeva virus Covid 19 registrovan je kod dva pacijenta. Dva pozitivna slučaja su hospitalizovani. Poslati uzorci (dva) od petka i jedan od juče nisu još urađeni i čekaju se rezultati sa Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments