Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

 31. mart 2020.

Među mejl adresama koje je Elektroprivreda Srbije objavila uz molbu potrošačima da sami očitaju brojila, nalazila se i mejl adresa u Kraljevu sa koje se, javili su nam čitaoci,  elektronska pošta vraćala, ali – sada ovaj mejl funkcioniše

Iz „Elektroprivrede Srbije“ su, sa obrazloženjem da žele da smanje mogućnost kontakta i dodatno zaštite zdravlje građana, uputili molbu potrošačima da, zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla, slanjem sledećih podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Među objavljenim adresama nalazila se i mejl adresa u Kraljevu, koja nije  bila ispravna, javili su nam čitaoci, ali je mejl u međuvremenu posta operativan, pa od danas  podatke o očitanom stanju na području ED Kraljevo možete slati na prijavastanja.kv@eps.rs

********************************

Za ostala distributivna područja mej adrese su iste: za područje Beograda Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Vojvodine Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., za područje Kragujevca Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i za područje Niša Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - trajkovic ljubomir milosa tasica 45

    Gost - trajkovic ljubomir milosa tasica 45

    ED broj 0512524412.ocitavanje 01.04.2o2o.stanje brojila.visa tarifa 20795,niza 14677.
    • Ime: trajkovic ljubomir milosa tasica 45