Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. april 2020

Zbog vanrednog stanja i mera koje su tim povodom na snazi, ceo proces upisa dece u četvoročasovni pripremni predškolski program za radnu 2020/2021. biće realizovan ISKLJUČIVO ELEKTRONSKI, preko portala eUprava

Upis dece u pripremni predškolski program u četvoročasovnom trajanju u Predškolsku ustanovu „Olga Jovičić Rita“ za radnu 2020/2021. godinu, počeo je 6. aprila i trajaće do 15. maja. Postupak elektronske prijave roditelji mogu da pronađu na portalu euprava.

Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da odlazi na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na portalu euprava. Elektronski podnete prijave se vrše jednostavnim popunjavanjem onlajn obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. Za decu koja su do sada pohađala ustanovu, ne treba slati zahtev za upis u PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM, jer će biti automatski upisana (obnova upisa). Roditelj je jedino u obavezi nas putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zbog vanredne situacije obavesti ukoliko dete želi da se iz celodnevnog prebaci u četvoročasovni pripremni predškolski program. Kada roditelj, staratelj ili hranitelj podnese zahtev preko Portala, predškolska ustanova će dodeliti delovodni broj zahtevu i obavestiti ga preko Portala o daljim koracima. Na portalu možete izabrati opciju da li ćete obaveštenje primati na mail ili putem SMS poruke.

Prijava elektronskim putem je moguća za roditelje koji nisu državljani Republike Srbije. Za decu samohranih roditelja, decu žrtava nasilja u porodici, decu sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite i druge, predškolska ustanova je u mogućnosti da prihvati prijavu elektronskim putem, ali je potrebno da dostave dodatnu dokumentaciju na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kojom dokazuje navedeni status. Ukoliko roditelji nisu u mogućnosti da podnesu zahtev putem elektronske usluge, potrebno je da preuzmu zahtev klikom NA OVAJ LINK, i tako popunjen zahtev dostave zajedno sa dodatnom dokumentacijom na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments