Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. maj 2020.

U lokalima novootvorenog tržnog centra (pored prvog TC „Nest“ i Hale sportova u Ribnici), koji sutra otvara svoja vrata, građanima Kraljeva biće dostupno i nekoliko novih brendova, a kupovina će zavisiti od porodičnog budžeta

„NewYorker“, „Katrin“, „DEXY CO kids“, „Đak“, „JYSK“, „Opposite“, „Lilly“, „Gigatron“, „Pepco“ – trgovine su u kojima će od sutra moći da pazare i Kraljevčani. Lokali ovih brendova nalaze se u drugom tržnom centru u Ribnici, u neposrednoj blizini prvog tržnog centra „Nest“, koji je otvoren u decembru 2017 i nove Hale sportova. U sastavu sada već „starog“ tržnog centra „Nest“ nalaze se „Deichmann“, „Intersport“, „Waikiki“, „Takko Fashion“, Maxi, Cotton,Top Shop, a za nešto manje od dve i po godine postao je omiljeno mesto za kupovinu mnogih Kraljevčana, naročito u vreme rasprodaja.

Objekat novog tržnog centra ima oko 4.800 kvadratanih metara i približne je veličine kao i „stari“ tržni centar. Radovi na njegovoj izgradnji završeni su za nešto manje od osam meseci.  

Svečano otvaranje predviđeno je za sutra (četvrtak 14. maj) u 11 časova.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

 • Gost - Новак Крстић из Новога Сада

  Gost - Новак Крстић из Новога Сада

  Драги Краљевчани, Шумадинци и сви Срби,овим се обраћам уредништву  портала Круг!
  Тужан сам кад видим да се Српски пише латиницом. Још кад видим да се у срцу Србије то ради, па шта чека нас који живимо на северу државе Србије?
  Сестре и браћо, на заборављајте ћирилицу, јер нам се може врло лако десити да историја заборави све нас !

  • Ime: Новак Крстић из Новога Сада