Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1.avgust 2016.

Nagrade za najoriginalnije i najkreativnije čuvare životne sredine, u susret Evropskoj nedelji mobilnosti, dodeljuje Delegacija EU u Srbiji

Delegacija Evropske unije u srbiji, EU info centar i EU info kutak u Nišu i Novom Sadu, pozivaju sve građane i građanke Srbije da se prijave na foto konkurs “Budi eko-mobilan!”.

Pošaljite svoje fotografije koje na kreativan i originalan način prikazuju Vaš stav na temu urbane mobilnosti i zaštite životne sredine: šetnja po parku, u prirodi, po gradu, šetnja sa Vašim ljubimcem ili vožnja biciklom, brodićem, rolerima, skuterom, gradskim prevozom ili bilo kojim drugim alternativnim sredstvom prevoza. Pokažite fotografijom kako se odnosite prema životnoj sredini, koliko je volite i čuvate, pošaljite poruku svojim sugrađanima šta je to što Vama znači, i šta je to što možemo svi da uradimo kako bi doprineli očuvanju kvaliteta vazduha i sredine u kojoj živimo. Svaki dan koji provedete van automobila našoj planeti mnogo znači, i u svetlu borbe protiv klimatskih promena – svi mi možemo lično da doprinesemo da svet u kome živimo bude čistiji, zdraviji i lepši.

Kako bi što više građana bilo motivisano da učestvuje i pošalje autentične fotografije, konkurs je osmišljen tako da su takmičari podeljeni u dve grupe:

1. Kategorija - urbana eko-mobilnost i zaštita životne sredine - učenici osnovnih i srednjih škola u Republici Srbiji

2. Kategorija - moj eko-mobilni ljubimac - vlasnici ljubimaca (uslov je da na fotografiji vlasnik bude sa svojim ljubimcem i da fotografija promoviše mobilnost).

Fotografije sa vašom originalnom porukom, u što većoj rezoluciji, pošaljite do 9. septembra 2016, do 17 časova, putem elektronske pošte na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Više o uslovima foto konkursa i pravilima učešća možete pročitati na https://www.facebook.com/euinfo.rs/

Nagrade za prvu grupu takmičara:

1. mesto – bicikl

2. mesto -  roleri

3. mesto – trotinet

Nagrade za drugu grupu takmičara:

1. mesto – hrana za ljubimce u vrednosti od 120 € (u dinarskoj protivvrednosti)

2. i 3. mesto – oprema za kućne ljubimce

Od 10. do 18. septembra 2016. sve pristigle fotografije biće objavljene na Fejsbuk stranici EU info centra, gde će građani moći da glasaju “lajkovima” za najbolje i najkreativnije   fotografije. Iz svake kategorije 10 fotografija sa najviše lajkova ući će u uži krug takmičenja, a dobitnike prve tri nagrade u svakoj kategoriji - biraće stručni žiri. 20. septembra pobedničke fotografije biće javno objavljene na stranici Eu Info Centra.

Najboljih 20 fotografija će biti izloženo u EU info centru u septembru tokom obeležavanja Evropske Nedelje mobilnosti, dok će najboljih osam biti promovisano na jednom vozilu gradskog saobraćajnog prevoza.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments