Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. maj 2020.

Prijave do 21. maja treba da podnesu učenici koji su se prijavljivali tokom aprila meseca putem aplikacije na sajtu Ministarstva prosvete, oie koji tada nisu uspeli da izvrše prijavu i  svi ostali koji imaju želju da upišu Umetničku školu

Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita vršiće se od ponedeljka do četvrtka (od 18. do 21. maja).

Prijave podnose svi kandidati koji će polagati prijemni ispit! To se odnosi i na učenike koji su se prijavljivali tokom aprila meseca putem aplikacije na sajtu Ministarstva prosvete, na one koji tada nisu uspeli da izvrše prijavu i na sve ostale koji imaju želju da upišu umetničku školu.

Dostavljanje prijave moguće je obaviti na dva načina:

1) neposredno, u samoj školi: kandidati predaju školi dva popunjena prijavna lista – škola potvrđuje prijem na drugom primerku prijave.

2) elektronskim putem: kandidat šalje prijavu na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a škola potvrđuje prijem prijave putem povratnog e-mail-a

Osim pomenute prijave ne podnosi se nikakva druga dokumentacija.

Lična predaja prijava i overa istih u školi traje od 8.00 do 14.30 sva četiri dana, a za elektronske prijave na e-mail škole, odgovorom na e-mail kandidata - škola će potvrditi prijem prijave od 8.00 do 20.00 časova istog dana.

Spisak prijavljenih kandidata sa rasporedom polaganja biće istaknut u sredu 10. juna u 16.00 časova

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments