Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. maj 2017.

Za prva tri dana nedelje Crvenog krsta, u kraljevačkom porodilištu rođene su samo tri bebe, što je znatno manje nego ranijih godina, ali će predstavnici Crvenog krsta još jednom posetiti porodilište sa željom da beba bude mnogo više

Crveni krst i ove godine obeležava svoju nedelju brojnim aktivnostima, a jedna od tradicionalnih je ppseta kraljevačkom porodilištu i darivanje beba rođenih od 8. do 15. maja.

Ove godine su za tri dana u nedelji Crvenog krsta rođene samo tri bebe, dva dečaka i jedna devojčica, što je znatno manje nego ranijih godina. Njihove mame Aleksandra Urošević iz Kraljeva, Ivana Đorović iz Jošaničke Banje i Amina Milićević iz Trstenika dobile su pakete sa opremom i garderobom za bebe.

Radmila Dobrić, sekretarka Crvenog krsta Kraljevo, je čestitajući mladim majkama, poželela da kada sledeći put posete porodilište (a to će biti u utorak – 16. maja) broj novorođenih beba bude mnogo veći. Pohvalila je angažovanje volontera u Crvenom krstu i besprekornu saradnju sa kraljevačkim osnovnim i srednjim školama.

Učenica Medicinske škole i volonter Crvenog krsta, Nevena Đurović, istakla je značaj ovakvog angažovanja, rekavši da je najradosnija kada dolazi u posetu porodilištu.

 

Dr Anja Bukumira,neonatolog je u ime zaposlenih u porodilištu zahvalila na poklonima, a sugrađanke podsetila da je majčinstvo najlepša uloga namenjena ženi.

tekst i foto: Dragana Petrović

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments