Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. jun 2017.

Kraljevo je proteklog vikenda bilo domaćin 11. “Tenera” dečjeg festivala “Dete u srcu”, koji je okupio više od 700 dece do 14 godina, a dodeljene su i nagrade “Humano srce godine”

Na festivalu su tradicionalno dodeljena priznanja “Humano srce godine”, koja su ove godine primili Katarina Srećković, ispred Fondacije “Budi human” - Aleksandar Šapić, košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović, koja je organizatoru poklonila dres u kojem je igrala na Olimpijskim igrama sa svojim potpisom i direktorka OŠ “Sveti Sava” iz Ribnice - Snežana Madžarević.

U kategoriji najpopularnije “Teen tube zvezde”, priznanja su uručena tjuberima Lei Stanković i Andriji Jovanović, koji su zaokupili veliku pažnju najmlađe publike.

U pratećem programu učestvovali su Malac Genijalac, Oxford akademija, Dr. Mirjana Babić Simić, Educa Pro centar, Saloz za masažu Mićko, Teande Ruska kozmetika, Biblioteka igračaka Osmeh, Etno stil Gorjanac, a roditelji su na njihovim štandovima mogli da dobiju sve potebne informacije vezane za rad ovih učesnika sa decom.

Prvi put na festivalu je organizovana izložba torti i kolača u kojoj su učestvovale renomirane radionice kolača, ali i dame dobre volje i velikog srca. Svi slatkiši sa izložbe su podeljeni siromašnoj deci, koju je delom odabrao Centar za socijalni rad iz Kraljeva, kažu organizatori.

U ranim večernjim satima održana je dodela priznanja najpopularnijim mladim pevačima pa su tako nagrađeni Marko Bošnjak (prošlogodišnji pobednik takmičenja Pinkove zvezdice) nagradom TEEN ZVEZDA 2016/2017 iz BiH, Natalia Gigovski TEEN ZVEZDA 2016/2017 iz Makedonije, Žarko Pribaković TEEN ZVEZDA 2016/2017, Tomislav Milovanović TEEN ZVEZDA 2016/2017 sa KiM.

 

Nakon dodele priznanja priređena je velika žurka na kojoj su deca sa Pinkovim zvezdicama pevala najpopularnije pesme zabavne muzike.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments