Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

18. avgust 2017.

Zahvaljujući angažovanju Kraljevčanke Lidije Janićijević, koja je zaposlena u Univerzitetskoj bolnici u Bazelu, Opšta bolnica „Studenica“ dobila je dva defibrilatora, ambu balon i komplete potrošnog materijala za operacionu salu

Jedan defibrilator je namenjen Službi za prijem bolesnika iz internističkog sektora, a drugi za Interno odeljenje, što će  zaposlenima znatno olakšati rad, a pacijentima omogućiti efikasnije i kvalitenije lečenje.

Lidija Janićijević kaže da kraljevačkoj bolnici pomaže sa posebnim zadovoljstvom, između ostalog, zato što u njoj ima veliki broj svojih prijatelja. Svaku posetu Kraljevu iskoristi da obiđe bolnicu i prikupi informacije o tome šta od opreme nedostaje, spremna da prvom sledećom prilikom dopremi traženo.

V.d. direktora bolnice, dr Zoran Mrvić, zahvalio je rukovodstvu Univerzitetske bolnice iz Bazela, a posebno Lidiji, koja je usmerila ovu vrednu donaciju ka kraljevačkoj ustanovi.

- Svaka pomoć nam je dragocena, jer u situaciji smanjenih finansijskih sredstava donacije društveno odgovornih pojedinaca i kompanija predstavljaju značajan korak ka ostvarenju planiranih aktivnosti Opšte bolnice ''Studenica'' – naveo je Mrvić i podsetio da je u protekle dve godine, zahvaljujući vrednim donacijama, omogućeno kompletiranje i opremanje službi, kao i formiranje novih odseka i kabineta. Sve to omogućava efikasno i blagovremeno pružanje medicinske pomoći našim pacijentima. Upućivanje vrednih donacija iz bolnice u Bazelu će se, najavljeno je, nastaviti. Zadovoljni su i donatori, jer su do sada dopremljeni aparati i oprema u upotrebi i prosleđeni onako kako je dogovoreno. Time je, kažu, opravdano poverenje donatora, a Opšta bolnica se pokazala kao ozbiljna i odgovorna ustanova.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 2 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:42 am   |   Sunset: 5:49 pm
97%     4.9 m/s     32.543 bar
Forecast
PON Low: 0 °C High: 4 °C
UTO Low: 0 °C High: 3 °C
SRE Low: 0 °C High: 2 °C
ČET Low: -1 °C High: 1 °C
PET Low: -2 °C High: 2 °C
SUB Low: -4 °C High: 3 °C
NED Low: -3 °C High: 7 °C
PON Low: 2 °C High: 7 °C
UTO Low: 3 °C High: 10 °C
SRE Low: 4 °C High: 7 °C