Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. septembar 2017.

Doček i prijem starih i novih učenika, u Domu učenika srednjih škola u Kraljevu uvek je svečanost, a 320 đaka iz cele Srbije, tokom naredne školske godine na ovom mestu dobiće – drugi dom

Ove godine, širom Srbije, veliko je interesovanje učenika za smeštaj u domovima učenika. Dom učenika srednjih škola Kraljevo može da primi 320 đaka, a kapaciteti su popunjeni već u prvom upisnom roku. Povodom početka nove školske godine i prijema učenika, ovaj Dom su pomoćnik ministra za učenički i studentski standard Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ljubiša Antonijević, gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić i pomoćnik gradonačelnika zadužen za omladinu i sport Nikola Radević.

Prema rečima Antonijevića, koji je poželeo dobrodošlicu novim stanarima Doma, on je u ovu posetu došao kako bi se uverio u kvalitet uslova koje korisnici ovog Doma imaju.

- Tu sam i kako bih se uverio da li je, pred početak školske godine, sve spremno u pogledu smeštajnih kapaciteta i restoranske usluge – rekao je Antonijević, izražavajući zadovoljstvo onim što Dom u Kraljevu, za koji je bilo više zainteresovanih nego mesta, deci može da ponudi.

Dragutin Karanović, direktor Doma, kaže da, uz pomoć grada Kraljeva i resornog ministarstva, uspevaju da korisnicima Doma pruže optimalne uslove.

- Očekujem da ćemo krajem septembra predati na korišćenje novu sportsku salu onima kojima je i namenjena, deci Doma učenika srednjih škola – najavio je Karanović.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Mostly Cloud (day), 3 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:43 am   |   Sunset: 4:4 pm
94%     0.0 m/s     33.187 bar
Forecast
PET Low: 1 °C High: 11 °C
SUB Low: 0 °C High: 11 °C
NED Low: 4 °C High: 12 °C
PON Low: 2 °C High: 5 °C
UTO Low: -5 °C High: 4 °C
SRE Low: -5 °C High: 6 °C
ČET Low: 3 °C High: 9 °C
PET Low: 3 °C High: 10 °C
SUB Low: 1 °C High: 5 °C
NED Low: 0 °C High: 5 °C