Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. septembar 2017.

Kako na ulazu u kinesku robnu kuću «Panda» u Kraljevu piše na obaveštenju na vratima, ovaj objekat zatvoren je na sedam dana zbog nepoštovanja poreskih propisa

Na ulaznim vratima crvena traka sa oznakom «Poreska uprava» i obaveštenja da je, od danas do 29. septembra, kineska robna kuća “Panda” zatvorena zbog nepoštovana poreskih propisa, odnosno «privremeno zatvorena zbog neevidentiranja prometa».

 Dogodilo se to nepuna tri meseca nakon što je otvaranje ove robne kuće podiglo veliku prašinu javnosti u čitavoj Srbiji, zbog činjenice da je, kako je komentarisano, otvranaje obične robne kuće predstavljeno kao investicija. Otvaranju su tada prisustvovali načelnik Raškog okruga Nebojša Simović i zamenica gradonačelnika Marica Mijajlović, koja je istakla da je «grad Kraljevo otvoren prema svim investitorima koji žele da ulažu u naš grad i da ga ožive».

Dan po otvaranju, u prilogu TV «Melos» konstatovano je da kupci ne dobijaju fiskalne račune. Doduše, fisklani račun, proverili smo, mogli ste da dobijete na kasi, tek nakon što insistirate da vam ga otkucaju. Za koliki iznos PDV-a je ostala uskraćena država tokom ovih meseci, verovatno je teško izračunati.

 «Panda» se prostire na tri sprata, na površini od 2.500 kvadratnih metara nekadašnje Robne kuče «Beograd». Ulazna vrata za "Pandu" su otvorena, zbog prodavnice nameštaja koja se nalazi u podrumu objekta, ali se ispred stepenica koje vode na prvi sprat "Pande" nalaze naslagane kutije cipela.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Znači li to da je Panda još jedna propala investicija u Kraljevu ?! Neko će reći da se ovim postupkom šalje negativna poruka stranim investitorima i to će imati pogubne posledice po BDP i time ćemo naljutiti velikog vođu, pa neće ništa biti od tih silnih radnih mesta ni za naš grad, strašno.
  • Ime: Stanar
 • Gost - Radonja Vuckovic

  Gost - Radonja Vuckovic

  verovatno gospodja Marica sprema novo otvaranje i to sa vatromerom .Ma svakog treba zatvoriti posebno Kineske prodavnice sto ne izdaju fiskalne racune
  • Ime: Radonja Vuckovic
 • Gost - jelena

  Gost - jelena

  bas volim sto su zatvorili meni licno svaki put kad odem kod Kineza i uvek mi nije racun ispod 1500din plus sto nikad sami ne sete se da daju racune uvek moram ja da trazim cak mi je i jedan njihov radnik kinez reko a sta ce vama racun ma vama to ne treba da sam ja odg na to pitanje moje je pravo da tazimi da ga dobijem a vase je da date a oni to nisu cinili i bas volim sto se neko setio da prijavi komunalcima da sam cak i ja htela da ih prijavim nikad sami mi nisu davali uvek su me potkradali i to dva puta po 100din i cutala sam i uvek sebi kazem nacice se neko hrabri koji ce to prijaviti i bas volim sto su ih zatvorili
  • Ime: jelena
 • Gost - Dragan Vukadinović

  Gost - Dragan Vukadinović

  E, HVALA BOGU DA NEKO ZATVORI KINESKU PRODAVNICU ZBOG NEIZDAVANJA RAČUNA. BILO JE KRAJNJE VREME. MADA, KAD MALO RAZMISLIM, NE ZNAM DA LI SU SE PRE TOGA KONSULTOVALI SA TOMISLAVOM NIKOLIĆEM I DA LI IM JE ON TO ODOBRIO. AKO NISU, MOŽE SVAŠTA DA BUDE.
  • Ime: Dragan Vukadinović