Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

13. oktobar 2017.

U holu hirurške bolnice, u prisustvu rukovodilaca kraljevačke Opšte bolnice ''Studenica'' i JP ''Pošta Srbije'', danas je svečano otvoren šalter na kome će se vršiti sve vrste poštanskih usluga

Direktor Funkcije poštanske mreže, Srđan Jovanović - poreklom Kraljevčanin, izrazio je posebno zadovoljstvo zbog širenja mreže ovakvih šaltera na teritoriji Kraljeva i najavio slične aktivnosti i u većim okolnim selima. Imajući u vidu činjenicu da bolničke usluge u OB ''Studenica'' koriste stanovnici ne samo sa područja Kraljeva i okoline, već i iz Novog Pazara, Tutina, Kosovske Mitrovice, ocenjeno je da je otvaranje ovakvog šaltera neophodno, jer se tako ide u susret građanima i njihovim potrebama.

Direktor kraljevačke bolnice, dr Zoran Mrvić rekao je da će, pored toga što će ovako biti olakšane usluge plaćanja i podizanja novca našim sugrađanima, preko ovog šaltera biti znatno efikasniji i svaki drugi vid poštanskog saobraćaja.

 

''Dve godine se čekalo na ovako nešto, pa je tako u saradnji sa Domom zdravlja Kraljevo koji je naš partner u ovoj saradnji, uspešno realizovan još jedan od naših planova. Mi nastavljamo dalje sa sprovođenjem planiranog, u korist sugrađana i korisnika naših usluga'', rekao dr Mrvić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    A Krkobabić nije bio, e jbga ?!
    • Ime: Stanar

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 1 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:28 am   |   Sunset: 5:15 pm
83%     8.0 m/s     32.848 bar
Forecast
UTO Low: 0 °C High: 4 °C
SRE Low: 0 °C High: 5 °C
ČET Low: 2 °C High: 7 °C
PET Low: 2 °C High: 7 °C
SUB Low: -1 °C High: 4 °C
NED Low: -3 °C High: -2 °C
PON Low: -8 °C High: -3 °C
UTO Low: -5 °C High: 5 °C
SRE Low: -6 °C High: 0 °C
PET Low: -4 °C High: 5 °C