Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. novembar 2017.

U okviru akcije „Jedan rotarijanac – jedno drvo“, Rotari klub Kraljevo u subotu 11. novembra pokloniće Kraljevu i zasaditi osam sedmogodišnjih sadnica ispred Internističke bolnice

U subotu, 11. novembra u 12.00 časova, Rotari klub Kraljevo organizuje akciju sadnje drveća na području grada Kraljeva, u okviru međunarodne akcije Rotari internacionale „Jedan rotarijanac – jedno drvo“, kojom je planirano da se na planeti zasadi oko milion i po sadnica.

Rotari klub Kraljevo će, u krugu Opšte bolnice Kraljevo - pored betonske staze koja vodi od ulaza iz Ulice vojvode Putnika do ulaza u Internističku bolnicu, zasaditi osam sadnica starosti sedam godina (po dva crvena hrasta, crvena javora, bela javora i jasena).

 

U akciji će učestvovati gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, a prema najavi iz Rotari kluba i načelnik Raškog upravnog okruga, direktor Opšte bolnice, direktor Šumarske škole Kraljevo, kao i guverner Distrikta 2483, uz predsednika Rotari kluba Kraljevo.  

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost -

    Gost - "Ziv sam seato i jos bicu, eto mene na Gledicu!"

    „Jedan rotarijanac – jedno drvo“... zasaditi osam sadnica starosti sedam godina (po dva crvena hrasta, crvena javora, bela javora i jasena). Objasnite mi da li to znaci da postoji 8 (nosam) Rotarijanaca u Kraljevu sto mu dodje na nivou statisticke greske i da li bi bila vest ako bih ja u Godacici zasadaio 8 sljiva ranki npr. od po 9 godina? Hvlala lepo u napred na neobjavljeni komentar!
    • Ime: "Ziv sam seato i jos bicu, eto mene na Gledicu!"

Vreme

Kraljevo Serbia Sunny, 27 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:22 am   |   Sunset: 6:39 pm
42%     4.9 m/s     33.153 bar
Forecast
SRE Low: 10 °C High: 27 °C
ČET Low: 10 °C High: 26 °C
PET Low: 10 °C High: 26 °C
SUB Low: 12 °C High: 27 °C
NED Low: 12 °C High: 20 °C
PON Low: 9 °C High: 26 °C
UTO Low: 10 °C High: 16 °C
SRE Low: 5 °C High: 16 °C
ČET Low: 5 °C High: 14 °C
PET Low: 5 °C High: 18 °C