Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. novembar 2017.

U toku su radovi na adaptaciji dvorane Kraljevačkog pozorišta: zamena poda, krečenje, postavka novih sedišta, a nastavak sezone planiran je za 15. decembar premijerom komedije BOING BOING u režiji Nenada Gvozdenovića

Adaptacija dvorane Kraljevačkog pozorišta: zamena poda, krečenje, postavka novih sedišta, sa 2.900.000 dinara finansira Ministarstvo kulture i informisanja Srbije u okviru nacionalnog projekta „GRADOVI U FOKUSU“.

Direktor Kraljevačkog pozorišta Miodrag Dinulović kaže da bi radovi trebalo da budu završeni i pre krajnjeg roka 25. decembra. Uz zahvalnost publici na strpljenju, Dinulović je napomenuo i to da će stare stolice iz pozorišta, u skladu sa odlukom Gradskog veća, biti date domovima kulture u Žiči i Vitkovcu, što je takođe deo projekta Ministarstva. 

Nastavak sezone planiran je za 15.decembar 2017. godine kada je planirana premijera komedije BOING BOING po tekstu Marka Kamelotija u režiji Nenada Gvozdenovića. 

Reditelj Gvozdenović u Kraljevačkom pozorište potpisuje i hit predstavu „Pidžama za šestoro“, koja je pored rekordnog uspeha u Kraljevu i Kragujevcu, uz ovacije prepunog gledališta Beogradskog dramskog pozorišta pozdravljena i od prestoničke publike u oktobru ove godine.

Predstava BOING BOING se realizuje kao koprodukcija sa najstarijim srpskim pozorištem , Knjaževsko-srpskim teatrom iz Kragujevca.

U decembru će biti izvedena još jedna premijera na sceni za decu i mlade pod nazivom MAŠTA MOŽE SVAŠTA. Ova predstava je autorski projekat mladih kraljevačkih glumaca Stefana Milikića, Svetlane Milenković i Kristine Jevtović koji su poznate stihove najboljih srpskih pesnika za decu pretvorili u predstavu koja najmlađe podseća da se maštom grade najzanimljivije igre.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (night), 1 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:35 am   |   Sunset: 4:10 pm
74%     3.1 m/s     33.390 bar
Forecast
SUB Low: -1 °C High: 7 °C
NED Low: -1 °C High: 6 °C
PON Low: 0 °C High: 3 °C
UTO Low: -2 °C High: 6 °C
SRE Low: 1 °C High: 9 °C
ČET Low: 1 °C High: 8 °C
PET Low: 1 °C High: 7 °C
SUB Low: 1 °C High: 9 °C
NED Low: 1 °C High: 10 °C
PON Low: 2 °C High: 9 °C