Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

29. novembar 2017.

Tačno u podne, 1. decembra, pored nove Hale sportova u Ribnici biće otvoren “Nest retail park”; a neki od brendova najavljuju iznenađenja, poklone i popuste na ceo asortiman

Kako je i najavljivano, investitor RC Reinvest Srbija, otvoriće tržni centar u Ribnici, u Ulici Dušana Popovića, 1. decembra u 12 časova. U Kraljevo stižu brendovi: LC Waikiki, Deichmann, Takko, Intersoprt, svoje prodavnice imaće Top Shop, Delhaize, Nefa (nameštaj), a u objektu će raditi i kafe. Otvaranje svoje radnje u Kraljevu Deichmann već danima najavljuje na radio stanicama i na bilbordima u gradu, a Intersport ima kampanju i na društvenim mrežama.

Na svom sajtu Intersport Srbija navodi da u petak, 1. decembra u Krajevu otvaraju još jednu Intersport prodavnicu u Retail parku NEST.

Dođite na otvaranje, čekaju vas razna iznenađenja, pokloni i popusti na ceo asortiman! Za prvih 100 kupaca obezbedili smo i poklone!” Više o ovome na https://goo.gl/NG4Pjh

Otvaranje će, kako saznajemo pratiti kulturno-umetnički program, a predviđen je i nastup pevačice Mirne Radulović, koja je 2012. godine bila pobednica takmičenaj “Prvi glas Srbije”.

Ovaj objekat, kako se navodi, ima građevinsku bruto površinu od oko 5.000 kvadratnih metara, imaće 104 sopstvena parking mesta, a posetioci će moći da računaju i na 300 parking mesta pored nove Hale sportova.

Prema obaveštenju na sajtu investitora, još uvek su slobodni: lokal broj 5 od 414 kvadratnih metara,  lokal broj 9  koji ima 199 kvadrata,  I lokal broj 10 od 550 kvadratnih metara.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Mostly Cloud (day), -4 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:6 am   |   Sunset: 4:2 pm
93%     0.4 m/s     33.119 bar
Forecast
PON Low: -13 °C High: -2 °C
UTO Low: -3 °C High: -1 °C
SRE Low: -7 °C High: -1 °C
ČET Low: -9 °C High: -1 °C
PET Low: -5 °C High: 2 °C
SUB Low: -2 °C High: 2 °C
NED Low: 0 °C High: 4 °C
PON Low: -1 °C High: 4 °C
UTO Low: 0 °C High: 5 °C
SRE Low: 0 °C High: 2 °C