Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. januar 2018.

Svake godine sveštenici iz Kraljeva i okoline na Božić posete kraljevačku bolnicu i poklonima obraduju zaposlene i one koji se leče na bolničkim odeljenjima

Sveštenici iz Kraljeva i okoline ovog puta su pored tradicionalnih poklona, darivali i 80 kompleta posteljine za odeljenja pedijatrije i dečje hirurgije, kao i knjige i igračke za najmlađe pacijente.

Sveštenici su obišli sva odeljenja, dežurnim lekarima i medicinskim sestrama čestitali Hristovo rođenje, a pacijentima poželeli i brz oporavak.

Poklonima su se najviše obradovala deca na dečjem odeljenju, koja zbog bolesti nisu u prilici da praznik provedu sa svojim porodicama.

Uz najlepše želje povodom najvećeg hrišćanskog praznika, otac Radoje Sando,  starešina hrama Svetog Save, izrazio je veliko zadovoljstvo što je sveštenstvo Eparhije žičke u mogućnosti da pomogne kraljevačkoj bolnici, kao i stanovništvu Kraljeva i okoline. Sa velikom radošću je ova donacija upućena na odeljenje dečje hirurgije i pedijatrije, jer će pacijenti koji se tamo leče biti u mogućnosti da čitanjem odabranih knjiga i kroz igru prekrate vreme tokom lečenja.

U ime Opšte bolnice ''Studenica'',  zahvalio je dr Srđan Vukašinović, načelnik Službe za dečje bolesti, a sveštenici su najavili da će ovakve posete biti nastavljene i u narednom periodu.

 

tekst i fotografije: Dragana Petrović, PR Opšte bolnice u Kraljevu

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Clear (night), 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:22 am   |   Sunset: 6:39 pm
100%     1.8 m/s     33.187 bar
Forecast
SRE Low: 10 °C High: 27 °C
ČET Low: 10 °C High: 26 °C
PET Low: 11 °C High: 26 °C
SUB Low: 13 °C High: 28 °C
NED Low: 11 °C High: 21 °C
PON Low: 9 °C High: 25 °C
UTO Low: 9 °C High: 15 °C
SRE Low: 6 °C High: 13 °C
ČET Low: 5 °C High: 14 °C
PET Low: 5 °C High: 20 °C