Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. januar 2018.

Današnja poseta kraljevačkom porodilištu jedan je od retkih lepih povoda  za posetu bolnici, a gosti su doneli poklone  bebama – dvema devojčicama i jednom dečaku

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić i pomoćnik direktora Opšte bolnice „Studenica“ za internistički odsek dr Milan Parezanović, sa saradnicima posetili su kraljevačko Porodilište. Prve tri bebe, rođene na dan Hristovog rođenja i njihove majke sa teritorije grada Kraljeva gradonačelnik je, u ime grada, darivao buketima cveća i vaučerima na po 15. 000 hiljada dinara, koje mogu iskoristiti u Apoteci Kraljevo za kupovinu bebi opreme. To su Jovanka Đorđević iz Ratine i Aleksandra Miličić iz Kamenice, koje su rodile devojčice i Slađana Belovođanin iz Cvetaka, koja je dobila dečaka.  

- Današnja poseta je jedan od retkih lepih povoda  poseta bolnicama - izjavio je gradonačelnik i izrazio nadu da ćemo u Kraljevu ove godine imati više beba, u odnosu na prethodnu godin i, kako je naveo, da ćemo „i u tom pogledu pokazati napredak našeg grada“.

Pomoćnik direktora Opšte bolnice „Studenica“ dr Milan Parezanović se u ime bolnice i korisnika njenih usluga, porodilja, zahvalio gradonačelniku na poklonima, a zatim istakao da je u prethodna tri dana bilo šest porođaja.

- Tri bebe su sa teritorije opštine Vrnjačka Banja, a voleo bih da u nekom budućem periodu u našem porodilištu bude više beba i da se češće viđamo sa gradonačelnikom, ovim lepim povodom, da dodeli što veći broj poklona našim bebama – istakao je dr Parezanović.

izvor: zvaničan sajt grada Kraljeva

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Clear (night), 11 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:22 am   |   Sunset: 6:39 pm
100%     1.8 m/s     33.187 bar
Forecast
SRE Low: 10 °C High: 27 °C
ČET Low: 10 °C High: 26 °C
PET Low: 11 °C High: 26 °C
SUB Low: 13 °C High: 28 °C
NED Low: 11 °C High: 21 °C
PON Low: 9 °C High: 25 °C
UTO Low: 9 °C High: 15 °C
SRE Low: 6 °C High: 13 °C
ČET Low: 5 °C High: 14 °C
PET Low: 5 °C High: 20 °C