Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. januar 2018.

Današnja poseta kraljevačkom porodilištu jedan je od retkih lepih povoda  za posetu bolnici, a gosti su doneli poklone  bebama – dvema devojčicama i jednom dečaku

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić i pomoćnik direktora Opšte bolnice „Studenica“ za internistički odsek dr Milan Parezanović, sa saradnicima posetili su kraljevačko Porodilište. Prve tri bebe, rođene na dan Hristovog rođenja i njihove majke sa teritorije grada Kraljeva gradonačelnik je, u ime grada, darivao buketima cveća i vaučerima na po 15. 000 hiljada dinara, koje mogu iskoristiti u Apoteci Kraljevo za kupovinu bebi opreme. To su Jovanka Đorđević iz Ratine i Aleksandra Miličić iz Kamenice, koje su rodile devojčice i Slađana Belovođanin iz Cvetaka, koja je dobila dečaka.  

- Današnja poseta je jedan od retkih lepih povoda  poseta bolnicama - izjavio je gradonačelnik i izrazio nadu da ćemo u Kraljevu ove godine imati više beba, u odnosu na prethodnu godin i, kako je naveo, da ćemo „i u tom pogledu pokazati napredak našeg grada“.

Pomoćnik direktora Opšte bolnice „Studenica“ dr Milan Parezanović se u ime bolnice i korisnika njenih usluga, porodilja, zahvalio gradonačelniku na poklonima, a zatim istakao da je u prethodna tri dana bilo šest porođaja.

- Tri bebe su sa teritorije opštine Vrnjačka Banja, a voleo bih da u nekom budućem periodu u našem porodilištu bude više beba i da se češće viđamo sa gradonačelnikom, ovim lepim povodom, da dodeli što veći broj poklona našim bebama – istakao je dr Parezanović.

izvor: zvaničan sajt grada Kraljeva

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Mixed Rain and Snow, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:4 am   |   Sunset: 4:1 pm
100%     4.9 m/s     32.983 bar
Forecast
PET Low: 0 °C High: 1 °C
SUB Low: 0 °C High: 1 °C
NED Low: -4 °C High: 1 °C
PON Low: -8 °C High: -2 °C
UTO Low: -2 °C High: 0 °C
SRE Low: -3 °C High: 0 °C
ČET Low: -6 °C High: 0 °C
PET Low: -6 °C High: -2 °C
SUB Low: -6 °C High: 0 °C
NED Low: -6 °C High: 0 °C