Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. februar 2018.

Roker u duši, humanista na delu: u susret koncertu Saše Matića u Kraljevu, inicijator ove ideje, Marko Cvetković, pokloniće deci bez roditeljskog staranja klima uređaj ili LCD televizor, a već je darovao komplet karata za koncert

Marko Cvetković, afirmisani muzičar, poreklom iz Kraljeva, koji već 12 godina živi u Beogradu i roker je u duši, inicijator je ideje o organizovanju koncerta Saše Matića u Kraljevu 1. marta ove godine. U susret ovom koncertu u novoj Hali sportova u Kraljevu, danas je u zgradi Gradske uprave organizovana konferencija za novinare na kojoj je direktor Sportskog centra „Ibar“ Zoran Knežević pozdravio Cvetkovićevu ideju o održavanju koncerta koji će, kako je rekao, moći da pomiri različite muzičke ukuse.

- U naslovu događaja stoji „Spektakl u Kralljevu“, a ja sam siguran da će i koncert u našoj hali, i svi sadržaji vezani za njega u potpunosti opravdati takav naziv – ocenio je Knežević.

Prema rečima muzičara Marka Cvetkovića, koji je ispred muzičkog studija „Vajt“ i „Kamarad produkcije“ pozvao sve one koji vole ovu vrstu muzike da dođu na koncert, Saša Matić prvi dolazi u Kraljevo, za njegovo gostovanje vlada veliko interovanje, pa su su organizatori odlučili za plemenut gest. Cvetković je Borki Lukić, direktorki SOS Dečjeg sela u Kraljevu uručio ulaznice za koncert za mališane, stanovnike iz Dečjeg sela.

- Osim ovog, doniraćemo SOS Dečjem selu i klima uređaj ili LCD televizor, zavisi šta im bude potrebnije – najavio je Cvetković.

On je pojasnio da će hala, za ovu priliku, biti podeljena na šest sektora, a da zainteresovani karte mogu da kupe na ukupno 11 mesta: u Kraljevu (na biletarnicama stare i nove hale, turističkih agencija „Pangea“ i „Guliver“ i u klubu „Pasaž“, u Vrnjačkoj Banji (kafe picerija Boss, u Novom Pazaru (butik „Crystal“), u Kruševcu (bitik „Fashion point“, u Raški (caffe „Way“) i u Trsteniku (udruženje „Autogram).

- Nadam se da će svi zainteresovani do karata moći da dođu na vreme, a u ime „Gard Security Sistema 036“ apelujem na one koji dolaze na koncert da imaju u vidu da će vrata hale biti otvorena od 18.30 i da je zabranjeno unošenje metalnih i čvrstih predmeta, hrane i pića i da će biti pretres i kontra-diverzioni pregled, kako bi svi mogli lagodno da uživaju u nastupu Saše Matića – pojasnio je Cvetković.

On je dodao da Matić, osim 14. februara u Novom Sadu i u Beogradu 8. (a, zbog velikog interesovanja, verovatno i 9. marta u Štark Areni) tokom svoje zimske turneje nastupa samo još u Kraljevu, gde Matić, kako kaže Marko Cvetković, ima puno prijatelja i sam je zamolio da se koncert organizuje baš u gradu na Ibru, a sada je zadovoljan i početnom prodajom karata.

Borka Lukić, direktorka SOS Dečjeg sela zahvalila se Cvetkoviću što se setio dece i mladih iz Dečjeg sela koji, kako je rekla, verovatno ne bi mogli da odvoje sredstva za kupovinu karata za koncert Matića.

- Donacija Dečjem selu za nas je uvek značajna, kolika god da je i divno je što se gospodin Cvetković setio baš nas, zato što se mi izdržavamo od donacija i svaka nam je važna – istakla je Lukić.

Nikola Radević, pomoćnik gradonačelnik Kraljeva zadovoljan je što su ga organizatori, kako je rekao, informisali da će sve biti organizovano na svetskom nivou.

- Posebno zadovoljstvo predstavlja ova kruna Marka Cvetkovića sa njegovim društveno odgovornim činom, jer ova donacija pokazuje da i spektakl može dodatno da se ostvari kroz humanitarni rad – rekao je Radević, najavljujući da će organizatori imati podršku lokalne samouporave svuda gde to organizacija bude zahtevala.

Grad Kraljevo ovaj koncert neće koštati ni dinar, sponzora nema i sve je na entuzijazmu Marka Cvetkovića koji kaže da je u Kraljevu završio Muzičku školu, svira u „Folk haus bendu“ Ace Lukasa i bavi se organizovanjem nastupa. U gradu na Ibru dokazao se u rok žanru organizovanjem sedam hard rock festivala, a sada je imao želju da napravi i jedan ovakav događaj.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments