Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

24. mart 2018.

Nagradu najvećeg mađarskog časopisa „Auto-motor“, za internacionalni automobil, koji je privukao najviše pažnje na sajmu AMTS u Budimpešti, osvojio je Mario Lazić iz Kraljeva, vlasnik automobila „zastava 101“

Kako je saopštio Auto tjuning klub, više od 2.500 modifikovanih tjuning stajling automobila iz 11 zemalja, od kojih više od 1.000 iz Evrope, izloženo je u pet sajamskih hala na Auto, moto i tjuning šouu (AMTS) u Budimpešti.

Časopis Auto-motor dodelio je dve nagrade za automobile koji su privukli najviše pažnje na ovoj sajamskoj priredbi – za mađarsko (domaće) vozilo i za inostrani automobil.

Lazićeva „zastava 101“ je kompletno modifikovana i u nju je ubačen motor BMV-a od 2.500 kubika i 192 KS.

Prednji deo „keca“ produžen je 45 centimetara upravo zbog velikog motora. Isto važi i za krila i haubu. Ono što treba posebno izdvojiti jeste da je automobil prepravljen tako da ima zadnji pogon.

Osim „zastave 101“, od automobila iz Srbije bili su izloženi su i „mazda RX8“, „micubiši eklips“, „suzuki svift“ i „fijat seicento“ sportskih auto-klubova "Overtake", „Adrenalin 018“  i „Auto tjuning kluba“.

Čestitamo našem sugrađaninu!

izvor: Tanjug

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments