Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. april 2018.

Reagujući na pisanje dva dnevna lista i tvrdnje Kraljevčanina Nikole Kovinića da ga je prošlog vikenda gradonačelnik udario, Predrag Terzić kaže da ne može da komentariše nešto što se nije desilo i da se uzda u institucije koje će utvrditi istinu

Poštujući pravni i politički sistem ove zemlje, očekujem da će Policijska uprava i Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu utvrditi istinu, a to je da ja sa onim o čemu danas pišu pojedini dnevni listovi, pominjući da sam nekoga udario, nemam nikakve veze, tvrdi gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić. Za njega – slučaja nije bilo, pa ni svrhe da komentariše, kako kaže, nešto što se nije desilo i gde nema ni prekršajnog, ni krivičnog dela.

Iako su gradom kolale različite verzije čašijskih priča, policija se nije oglasila saopštenjem, a gradonačelnik Kraljeva ističe da su njegove tvrdnje u policiji, u kojoj je bio nakon što je Nikola Kovinić protiv njega podneo prijavu, potvrdili i svedoci. On ne spori da Kovinića poznaje iz srednjoškolskih dana, ali tvrdi da se u subotu uveče 31. marta nisu sreli, te da, prema tome, nije bilo ni verbalnog, ni fizičkog obračuna njih dvojice.

- Tokom prethodnih nekoliko meseci, to lice je na društvenim mrežama vređalo predsednika republike, članove Srpske napedne stranke, moju suprugu, majku i mene lično, pa sam protiv njega zbog toga podneo krivičnu prijavu – pojašnjava gradonačelnik Kraljeva.

Nikola Kovinić, profesor fizičkog vaspitanja, sa adresom u Beogradu, policiji je dao izjavu sa drugačijom verzijom prema kojoj se 31. marta uveče vratio iz Beograda u Kraljevo, izašao na glavnoj autobuskoj stanici u Kraljevu, a onda na putu kući, u Ulici Otobarskih žrtava, posle raskrsnice sa Jug Bogdanovom ulicom, naišao na gradonačelnika Kraljeva koji je bio u društvu supruge i još jednog čoveka. Kovinić tvrdi da mu se gradonačelnik Terzić, navodno, obratio  rečima: ,,Alo, majmune, hoćeš da te isprebijam?“, da je on odgovorio samo: „Ajde“, a Terzić prišao i zadao mu „jedan udarac otvorenim dlanom desne ruke, tj. korena šake u predelu nosa, a nakon toga se okrenuo i otišao u pravcu autobuske stanice“. Kovinić je pozvao policiju, dao izjavu, a zatim u hitnoj službi potražio pomoć „zbog jakog bola u predelu nosa i usne duplje

U svojim navodima Kovinić razloge za navodni fizički napad gradonačelnika Terzića na njega nalazi u tvrdnji da je pre nekoliko meseci, na društvenim mrežama objavio imena ljudi koji doniraju vladajuću stranku, čiji je član i gradonačelnik i spisak osoba koje su se, stranački, zaposlile u javnim preduzećaima“.

Terzić sve ove navode negira i razloge za, kako kaže, izmišljeni napad, vidi u time što nekome možda smeta njegov rad.

- Uskoro ćemo u Kraljevu pokrenuti dve fabrike, zidamo vrtić na Beranovcu, gradićemo osnovnu školu „Sveti Sava“ vrednu 206 miliona, što će biti prva škola u Kraljevu posle 30 godina, usred takvih – neko hoće da plasira ovakve vesti koje zaista ne želim da komentarišem i upućujem sve da se obrate policijskim i pravosudnim organima, koji će potvrditi da nema ni prekršajne, ni krivične odgovornosti, niti bilo kakvih dokaza da se to dogodilo – izričit je gradonačelnik Kraljeva.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

12 Comments

 • Gost - Kajin neistomišljenik

  Gost - Kajin neistomišljenik

  Ali što je Kaja stavila komentar,ona zaslužuje dve dupla sendviča,kao i Radević,Bunardžić ,Lazarević
  • Ime: Kajin neistomišljenik
 • Gost - Kaligula

  Gost - Kaligula

  Ko je upalio semafor ?
  • Ime: Kaligula
 • Gost - Ruku pod ruku

  Gost - Ruku pod ruku

  Prilično je teško sresti ovakve ljude, kao što su: Bojan, Dragana, Tamara, Blagoje...Prilično je teško, ali je vrlo lako u njima prepoznati ljigave uvlakače. Za sva vremena i za sve prilike- ljigavi uvlakači!
  • Ime: Ruku pod ruku
 • Gost - Janko

  Gost - Janko

  Ovo je tacno covek ima svedoke koji su gledali iz stana i iz prodavnice.
  • Ime: Janko
 • Gost - Професор

  Gost - Професор

  Градоначелник тврди да нема доказа, али има доказа да је конфликтна личност и да је у Гимназији на часу хтео да туче професорку хемије. Мало би само требало зачепркати по документацији и завирити у његову прошлост. Ко зна шта би се ту пронашло!!
  • Ime: Професор
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Gospodine  gradonačelniče, dobro porazmisli šta i gde sutra kada ne budeš na vlasti, kada ne bude nikoga da te zaštiti i kada budeš morao da sugrađanima pogledaš u oči kao običan čovek !
  • Ime: Stanar
 • Gost - Tamara

  Gost - Tamara

  Napad je najbolja odbrana. Pre par meseci je osuo na gradonacelnika vredjajuci mu porodicu, pa i njega samog kao coveka  na najgori moguci nacin. Istrazni postupak je pokrenut protiv Kovinica i to mu sad ne daje mira. obio se covek ko zna zbog cega i sa kim i sad optuzuje gradonacelnika. Koji je to bolesnik moze se videti i na njegovom fb profilu, kao i mrznja prema njegovim  politickim ne isto misljenicima.
  • Ime: Tamara
 • Gost - Blagoje

  Gost - Blagoje

  Mali je broj Kraljevcana koji ce poverovati u ovu pricu, posle svega sto je Gradonacelnk ucino za Kraljevo.
  • Ime: Blagoje
  • Gost - Stanar

   Gost - Stanar

   Hajde molim te, nabroj sva ta velika dela našeg bahatog  Peđice, dela koja su nama Kraljevčanima unapredila život u našem gradu !?
   • Ime: Stanar
 • Gost - Dragana

  Gost - Dragana

  Bolesni um poput Nikole Kovinic mogao je  izazvati razne psihicke sukobe koji se javljaju u afektu besa i nemoci, Kao sto je ova o agresivnom ponasanju gradonacelnika Dr Predraga Terzica. Nikola je uspeo skrenuti medisku paznju na sebe sluzeci se lazima i izmisljenom dogadjajima, kao i to da je on zrtva nekoceg sto se nije ni desilo. Na ovaj nacin hteo je sebe zastititi od svojih javnih uvreda, omalozavanja i vredjanja gradonacelnika.
  • Ime: Dragana
 • Gost - Građanin, al objektivni

  Gost - Građanin, al objektivni

  Kako on, Terzić, unapred zna da će policijski i pravosudni organi potvrditi da nema ni prekršajne ni krivične  odgovornosti? Zar to nije uticaj na rad ovih organa!
  • Ime: Građanin, al objektivni