Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

20. april 2018.

Veliki broj naših sugrađana već danas je kupovao u novom prodajnom objektu u zadužbini Anđelka i Tatije Savić, gde je kupce, u ulozi Lilly devojke, sa osmehom dočekivala voditeljka Suzana Mančić, a bilo je i poklona

Podeljena su mišljenja Kraljevčana o novom izgledu zadužbine kraljevačkih dobrotvora s početka prošlog veka - Anđelka i Tatije Savić. Jedni hvale novo ruho objekta, koji je zadržao staro pročelje sa originalnim natpisom zadužbinara, a drugi žale, zato što je “Zadužbina” duže od veka bila kafana u koju se, doduše, nedovoljno ulagalo, zbog čega je, iz godine u godinu, bila sve ruiniranija. Bilo je onih koji su predlagali bojkot novog zakupca, ali je danas, posle zvaničnog otvaranja, bilo jasno da većinu onih koji su došli da nešto pazare, takav predlog ne interesuje.

Kupce je na vratima dočekivala i sa osmehom darivala voditeljka, glumica i nekadašnja Loto devojka Suzana Mančić. Ona se našalila da je danas u Kraljevu u ulozi “Lilly devojke”. Suzani nije poznata istorija objekta u kojem je smešten nov «Lilly» prodajni objekat u Kraljevu, ali je za portal Krug rekla da joj se grad na Ibru mnogo dopao:

- Prošetala sam se Kraljevom, grad je toliko lep, pun zelenila, to treba da negujete - poručila je Kraljevčanima.

Između rafova unutar objekta vladala je gužva, a i red na kasi bio je dugačak, možda i zbog toga što je svakog ko u novoj radnji nešto kupi, po izlasku iz radnje čekao poklon.

Stara «Zadužbina» na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Miloša Velikog, sastojala se od ugostiteljskog i dela objekta koji je oštećen u zemljotresu u Kraljevu 2010. godine, pa je u jednom delu zgrade raslo drvo. Zdravstvena ustanova Apoteka „Nikola Pašić“ iz Beograda, kao novi zakupac, bila je u obavezi da objekat rekonstruiše i da ga privede nameni u skladu sa projektom Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Novi zakupac za zakupninu izdvaa četiri puta više u odnosu na prethodnog zakupca (4.000 evra, bez PDV-a, umesto ranijih 1.000 evra), a sredstva se slivaju se u Fond “Petar Bogavac i Anđelko Savić”, iz kojeg se isplaćuje jednokratna pomoć za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Kraljeva.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Dragan Vukadinović

    Gost - Dragan Vukadinović

    Umesto da svoje apotekare plaćaju kako treba i obezbede im normalne uslove rada da ih ne bi i dalje masovno napuštali, ovi iz Lilija plaćaju Suzanu Mančić da im promoviše novi objekat. Ludilo.
    • Ime: Dragan Vukadinović

Vreme

Kraljevo Serbia Clear (night), 8 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:56 am   |   Sunset: 5:48 pm
74%     1.8 m/s     33.119 bar
Forecast
ČET Low: 5 °C High: 22 °C
PET Low: 7 °C High: 21 °C
SUB Low: 8 °C High: 17 °C
NED Low: 9 °C High: 16 °C
PON Low: 5 °C High: 11 °C
UTO Low: 3 °C High: 15 °C
SRE Low: 3 °C High: 15 °C
ČET Low: 7 °C High: 15 °C
PET Low: 2 °C High: 15 °C
SUB Low: 2 °C High: 15 °C