Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. april 2018.

Narodni muzej Kraljevo raspisiue nagradni foto konkurs za mlade od 13 do 18 godina (za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola i srednjošlolce), pod tematskim naslovom „GRAD I JA“, obezbeđene su vredne nagrade

Stručni žiri odabraće 20 najboljih fotografija za izlaganje i 2 fotografije nagrađene u kategoriji prvog i drugog mesta, na osnovu kriterijuma – kompozicija, originalnost, kreativnost i sveukupni utisak.

Najuspešniji fotografski radovi biće predstavljeni na izložbi čije će svečano otvaranje biti priređeno 20. juna 2018. g. u dvorištu Legata Olivere Radojković Čolović. Tokom trajanja izložbe (od 20. do 27. juna) posetioci će biti u prilici da kao 3 nagradu, tajnim glasanjem odaberu i najbolju fotografiju po mišljenju publike.

Svi zainteresovani, kreativni mladi ljudi (od 13 do 18 godina) mogu da se prijave za nagradni foto konkurs do petka, 25. maja, tako što će poslati svoje fotografije na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Nagrade:

Prvo mesto – bespilotna letelica (dron)

Drugo mesto – tablet računar 7″

Treće mesto, nagrada publike – komplet knjiga: Skot Kelbi, Digitalna fotografija (1, 2, 3, 4) , Mikro knjiga, 2015.

Propozicije i pravilnik konkursa dostupni su na sajtu muzeja www.nmkv.rs.  http://nmkv.rs/2018/04/foto-konkurs-za-mlade-od-13-do-18-godina/

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments