Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. maj 2018.

Prikupivši novac i čak tonu pomoći za decu sa Kosova i Metohije pripadnici kraljevačkog Odreda Žandarmerije pokazali su pravu humanost na delu i istinsku plemenitost

Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za decu sa Kosova i Metohije izvedena je u saradnji sa Unijom studenata Pravnog fakulteta u Kragujevcu i predstavlja sjajan primer kako na pravi način treba podizati svest mladih ljudi da pružaju pomoć i čine dobra dela.

- Uz odobrenje i podršku ministra Nebojše Stefanovića, svi pripadnici našeg Odreda prikupili su novac i oko tonu igračaka, obuće i odeće za mališane sa Kosmeta – rekao je Dejan Luković, komandant kraljevačke Žandarmerije.

Od posebne je važnosti i to što će deo novčanih sredstava biti dodeljen za izgradnju vrtića na prostoru Kosova i Metohije.

- Pripadnici Žandarmerije su momci lavljeg srca i plemenite duše što su nebrojeno puta pokazali. Ova donacija će najpre biti upućena deci u Prilužju i Prizrenu, a zatim i ostalim mališanima iz naše južne pokrajine – rekao je Miroslav Milić iz Unije studenata.

Predstavnici Unije studenata su se zahvalili svim pripadnicima kraljevačkog Odreda Žandarmerije, a komandantu Dejanu Lukoviću predstavnik Unije studenata Pravnog fakulteta uručio je zahvalnicu i ikonu Svetog cara Lazara.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (night), 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:56 am   |   Sunset: 5:48 pm
74%     1.8 m/s     33.119 bar
Forecast
ČET Low: 5 °C High: 22 °C
PET Low: 7 °C High: 21 °C
SUB Low: 8 °C High: 17 °C
NED Low: 9 °C High: 16 °C
PON Low: 5 °C High: 11 °C
UTO Low: 3 °C High: 15 °C
SRE Low: 3 °C High: 15 °C
ČET Low: 7 °C High: 15 °C
PET Low: 2 °C High: 15 °C
SUB Low: 2 °C High: 15 °C