Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. jun 2018.

Kraljevo je prva stanica akcije Radija S pod nazivom PIMP ZONA: ko loptom „ispimpuje“ najviše za minut, postaje pobednik svog grada u pimpovanju i dobija šansu da ode u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu sa 10 prijatelja

Povodom predstojećeg svetskog prvenstva u fudbalu, nacionalni Radio S  koji pokriva celu Srbiju i vrlo je slušan, posetiće večeras Kraljevo u akciji 'Pimp zona'.

„Pimp zona“ putuje kroz Srbiju i organizuje takmičenje u pimpovanju fudbalskom loptom. Plan je da se obiđe desetak gradova u Srbiji (Kraljevo je prvi grad), s ciljem promocije i implementacije sporta i razvoja sportskog duha, promovisanja srpskih gradova i njihove okoline i turističkih potencijala.

Partner Radija S na projektu je „Kia motors“, koji će  i oni će, iz grada koji bude imao pobednika poslati ekipu od 11 članova na Svetsko prvenstvo u Moskvu, na utakmicu Srbija-Brazil. Kraljevo, dakle, ima priliku da čak 11 njegovih stanovnika otpujutuje na Svetsko prvenstvo u Moskvu, da vide ovu fascinantnu metropolu i isprate ovaj globalni sportski događaj.

Zato večeras (petak,1. jun), neka pod obalom (pored Ibra) od 18.00 sati budu svi koji su zainteresovani za takmičenje i pobedu

Ko ispimpuje najviše za minut, postaje pobednik svog grada u pimpovanju i dobija šansu da ode u Rusiju sa svojih 10 prijatelja – propozicije su ovog takmičenja.

foto: Pixabay

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments