Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. jun 2018.

Doktorke Doma zdravlja u Kraljevu, obe specijalisti opšte medicine, Slavica Kostić i Milica Milošević, nakon decenija provedenih u davanju šansi lečenju i izlečenju, u penziju odlaze kao uspešni lekari

Kažu da je uspeh pronalaženje zadovoljstva u davanju više od onoga koliko uzimaš. Doktorke Doma zdravlja u Kraljevu, specijalisti opšte medicine, Slavica Kostić i Milica Milošević, nakon decenija provedenih u davanju šansi lečenju i izlečenju, mogu da kažu da u penziju odlaze kao uspešni lekari. Želeći da svoju radost zbog toga podele sa koleginicama, u kratkoj pauzi između dve smene u Poliklinici, priredile su prigodni skup na kojem su se još jednom podsetile svih lepih zajedničkih trenutaka, koji će zauvek obeležiti njihove živote.

Kada vidim sve moje koleginice na jednom mestu, obuzmu me posebne emocije. U Domu zdravlja Kraljevo provela sam 20 godina i odavde nosim samo lepe uspomene i svima mogu da poželim ovakvo radno iskustvo“, kaže dr Slavica Kostić, zahvaljujući se na saradnji koleginicama, načelnici, direktorki, kao i medicinskim sestrama.

Dr Slavica Kostić posebno ističe činjenicu da tokom njene lekarske karijere nije imala nijednu profesionalnu mrlju, poručujući mlađim koleginicama da budu odgovorne, strpljive i da pitaju iskusnije od sebe, jer, kako kaže, pitanje nije neznanje već nadograđivanje znanja.

Slična iskustva u radu, nakon 40 godina provedenih u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva, imala je i dr Milica Milošević, koja je istakla da je u Domu zdravlja provela najlepše godine života.

Mladim koleginicama savetujem da daju sve od sebe, da se trude i da pre svega budu dobri ljudi, da razumeju svoje pacijente. Teško je biti lekar u vreme kada se brzo i pod stresom živi, ali svi treba da pođemo od sebe i zato treba i druge razumeti”, kazala je dr Milica Milošević.

Ništa veliko neće biti postignuto bez velikih ljudi, a čovek može biti veliki samo ukoliko je odlučan da to i postane. Doktorke Slavica i Milica su to postigle. Neka im penzija bude kao najlepša poezija.

                        Anđelka Planojević, PR Doma zdravlja Kraljevo

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments