Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

13. jun 2018.

Kupališna sezona na bazenu Sportskog centra “Ibar” počinje 15. juna, trajaće do 1. septembra, a za ljubitelje adrenalinskog uživanja, bazen će od sada imati nešto što ranije nije imao

Gradski kej u Kraljevu nekako oživi kada se “zaplavi” bazen ispod njega, a danas je počelo punjenje vodom ovog objekta kojim gazduje Sportski centar “Ibar”. Bazen kraj Ibra počeće da radi u petak 15. juna, dnevna karta, kao i prošle godine koštaće 250 dinara poludnevna (posle 15 časova) 150 dinara, a sezonska karta - 4.000 dinara. Za ljubitelje adrenalinskog uživanja, majstori su počeli montiranje tobogana (namenjenog isključivo plivačima) sa stazom dugom dvadesetak i visinskom razlikom od  osam metara, ali će njegovo otvaranje sačekati upotrebnu doozvolu, odnosno – biće otvoren najverovatnije naredne nedelje,

Posle nekoliko “mršavih” sezona, prošlogodišnja na Gradskom bazenu u Kraljevu konačno je bila dobra, pa su u Sportskom centru Ibar, u želji da ponudu unaprede, još proletos nastavili sa ulaganjima. Ove godine sopstvena i sredstva lokalne samouprave uložena su u detaljnu rekonstrukciju toaleta, izgradnju dve svlačionice za ovdašnji Vaterpolo klub i po jedne kancelarije za Sportski centar (SC) i upravu Vaterpolo kluba.

Proše godine na ovom bazenu rađen je dugotrajan remont pumpi za vodu i postrojenja za prečišćavanje vode, sanirane su zastitne ograde, a tu su, kao i ove godine bila čišćenja njegove školjke i uređenje oboda bazena.

Sve do prošle godine, broj onih koji su želeli da dan provedu na gradskom bazenu, konstantno je opadao. Zaljučah nadležnih uSC “Ibar”, kako kaže direktor Zoran Knežević bio je da u 21. veku konzumentu nisu dovoljni voda i sunce, zato što svako od posetilaca traži bogatiju ponudu i sadržaje koji će upotpuniti njegov boravak: animiranje dece i ozbiljnu ugostiteljsku ponudu.

- Nadam se da ćemo, iz godine u godinu, biti u prilici da “pojačavamo” infrastrukturu. Neophodan je i jedan mali bazen za decu, težićemo i da na tom prostoru formiramo jedan mini akva-park – ističe Knežević.

I ovog leta na bazenu će raditi plažni bar, biće povećan broj ležaljki, a kabine za presvlačenje biće postavljene bliže bazenu i pristupačnije za korisnike. Posetiocima bazena će, kako najavjuje direktor SC «Ibar» na raspolaganju biti i specijalne kasete-sefovi za odlaganje ličnih dokumenata i vrednih stvari. Uz spasioce na bazenu, i preko dana će dežurati fizičko obezbeđenje. Još samo da krene raspust i da vreme posluži, jer će od meteoroloških uslova zavisiti i noćno kupanje od 22 časa do ponoći.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 12 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:0 am   |   Sunset: 5:43 pm
86%     2.7 m/s     33.220 bar
Forecast
NED Low: 8 °C High: 13 °C
PON Low: 5 °C High: 13 °C
UTO Low: 6 °C High: 14 °C
SRE Low: 2 °C High: 15 °C
ČET Low: 3 °C High: 10 °C
PET Low: 3 °C High: 15 °C
SUB Low: 5 °C High: 18 °C
NED Low: 5 °C High: 17 °C
PON Low: 5 °C High: 16 °C
UTO Low: 4 °C High: 15 °C