Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. jul 2018.

«Veličina duha kojim je plenila ulivala je nadu da nije toliko bolesna; o svojoj bolesti govorila je malo, a pažnju je poklanjala svojim malim pacijentima i nesebično se davala“, poručeno je na komemorativnoj sednici

U velikoj sali Opšte bolnice „Studenica“ održana je komemorativna sednica povodom smrti dr Jasne Avramović, dugogodišnjeg pedijatra u Službi za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece Doma zdravlja Kraljevo. Od dr Avramović oprostili su se porodica, prijatelji i kolege.

Veličina duha kojom je plenila ulivali su nadu da nije toliko bolesna. O svojoj bolesti govorila je malo, a pažnju je poklanjala svojim malim pacijentima i nesebično se davala“, rekla je dr Nataša Milenković, načelnica Službe za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece.

Prigodnim rečima od svoje koleginice oprostio se i dr Miloš Gostiljac, pedijatar, kao i direktorka Doma zdravlja Kraljevo msc.dr Mirjana Krčevinac.

Jasna je ostavila našu ustanovu kada je najviše mogla da pruži. Kraljevačko zdravstvo će osetiti nedostatak jednog ovakvog stručnjaka, a u sećanju će dugo deci kojima je nesebično pružala pomoć, kao i njihovim roditeljima.“

Doktorka Jasna Avramović rođena je 8. avgusta 1964.godine u Kraljevu. Medicinski fakultet završila je u Beogradu, zasnovala radni odnos u Zdravstvenom centru „Studenica“ 1992.godine. Specijalizaciju iz pedijatrije završila je 2003.godine. Iza sebe je ostavila supruga, sina i ćerku. Sahranjena je danas na starom gradskom groblju.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Sunny, 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:15 am   |   Sunset: 8:12 pm
71%     1.8 m/s     32.950 bar
Forecast
SUB Low: 15 °C High: 29 °C
NED Low: 17 °C High: 30 °C
PON Low: 17 °C High: 23 °C
UTO Low: 17 °C High: 23 °C
SRE Low: 16 °C High: 25 °C
ČET Low: 16 °C High: 24 °C
PET Low: 16 °C High: 25 °C
SUB Low: 17 °C High: 22 °C
NED Low: 17 °C High: 25 °C
PON Low: 17 °C High: 25 °C