Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. jul 2018.

Grad Krajevo potpisao je sve ugovore kojima se obezbeđuje avans za izvođača radova, pa će preduzeće “Ljuba invest” u ponedeljak 16. jula nastaviti započete radove, kažu u lokalnoj samoupravi

Duže od mesec dana stoke radovi započeti na projektu Urbana regeneracija Dositejeve ulice. Pre više od tri sedmice gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić je na pitanje da li su razlog što trenutno stoje radovi započeti na izgradnji prve zgrade, koja u Dositejevoj ulici prva treba da bude izgrađena posle teškog oštećenja (u zemljotresu 2010. godine) celog bloka zgrada u tom kraju, administrativne ili neke druge prirode, odgovorio da su zemljani radovi i tamponiranje temelja završeni, da su rešeni svi administrativni problemi i da je “potrebno sačekati još nekoliko dana dok druge mašine ne stignu”. U svojoj današnjoj izjavi medijima, Terzić je naveo da je novac legao na račun izvođača radova, a to je preduzeće “Ljubo invest” iz Paraćina, čiji će radnici 16. jula nastaviti započete radove.

- Posle zemljanih iskopa, sada kreću druge vrste radova, pa stanari zgrada iz Dositejeve ulice koji čekaju da izgradnja krene, imaju razloga za radost – najavio je Terzić.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Rašo

  Gost - Rašo

  Teško bogami da se ovo sve završi! Nemaju vajde i ne guraju! 
  • Ime: Rašo
 • Gost - Боле

  Gost - Боле

  Верујете, жао ми је Вас, бићете разочарани.
  • Ime: Боле