Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. septembar 2018.

Drugari Danila Dugalića, «osmaka» iz OŠ «Svetozar Marković iz Kraljeva priređuju humanitarni koncert, a u njihovo i ime nastavnika, upućujemo apel svima koji mogu – da pomognemo da se hrabri dečak izbori sa leukemijom

U četvrtak, 27. septembra u 16.45 u bioskopu Kvart, hor OŠ "Svetozar Marković", o čijim uspesima rado izveštavamo, organizovaće humanitarni koncert za učenika osmog razreda te škole. Njihov drug Danilo Dugalić iz 8/4, nažalost – teško je bolestan. Danilo se hrabro bori protiv leukemije, ali su njegovoj porodici neophodna velika novčana sredstva za njegovo dalje lečenje.

Osim hora, na ovom koncertu nastupice i drugi učenici ove škole, mladi talenti na svojim instrumentima, kao i mladi recitatori.

“Molimo sve ljude dobre volje da dodju i podrže akciju učenika nase skole. Da ovaj put pobedimo zajedno. Ulaz je slobodan, a novac može da donira svaki gost shodno svojim mogućnostima”, ističu u svom apelu “svetozarci”.

Inače, učenici ove škole već su prikupljali pomoć za Danilovo lječenje po odeljenjima, a sledeće nedelje prirediće i sportski dan sa istim ciljem. Nadu da sve što rade ima svrhu , daje im činjenica da je dečak Nemanja Aćimović za kojeg je prošle godne, sličnim povodom prikupljana pomoć – sada zdrav i okrenut kontrolama koje treba da pokažu da će tako i ostati.

I Danilo ima nadu, volju i veliku želju da ozdravi, naše je da probamo da pomognemo sada kada je njegovoj porodici najteže.

.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Mama

    Gost - Mama

    Bravo, bravo, bravo..za nastavnike, za decu, za humanost!! Bravo za Marka i njegove roditelje što je pobedio, i molimo se za Danila da bude pobednik!!!
    • Ime: Mama