Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. oktobar 2018.

Do kraja godine biće završeno prvih 6.500 kvadrata i zaposleno 150 ljudi, a krajem januara 2019. planiran je početak probne proizvodnje, kažu u preduzeću Leoni Srbija, čiji gosti u Kraljevu su danas Aleksandar Vučić i ambasador Nemačke

Leoni, svetski proizvođač rešenja za prenos energije i podataka u automobilskoj i drugim industrijama počeo je izgradnju svoje četvrte fabrike u Srbiji, u Kraljevu, navodi se u saopštenju poslatom medijima uoči održavanja današnje svečanosti povodom početka radova, koja počinje u 12.30 na Ratarskom imanju u Ulici Jovana Deroka bb.

Do kraja godine biće završeno prvih 6.500 kvadratnih metara i zaposleno 150 ljudi a krajem januara naredne godine planiran je početak probne (test) proizvodnje. Kompletna fabrička zgrada proizvodne površine 45.000 kvadratnih metara na kojoj će se proizvoditi  kablovski setovi za jednog od svetskih proizvođača premium automobila, kompaniju Mercedes Benz.biće završena do kraja prvog kvartala 2020. godine. Planirano je da do kraja 2023. godine u fabrici bude zaposleno do 5.000 ljudi. U izgradnju i opremanje kompletnog objekta Leoni će uložiti 60 miliona evra. 

Na svečanosti povodom početka radova na izgradnji fabrike u Kraljevu obratiće se:

Klemens Saks, generalni direktor, LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o.

Martin Štutem, član Borda direktora LEONI Grupe i direktor LEONI Divizije kablovskih sistema

Predrag Terzić, gradonačelnika Kraljeva

Tomas Šib, ambasador Savezne Republike Nemačke u Srbiji

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments