Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. oktobar 2018.

U organizaciji Rotari kluba Kraljevo, deca iz našeg grada i predstavnici vlasti na jedinstven način obeležili su 77 godina, koliko je prošlo od kraljevačkog crnog oktobra 1941. godine, sa porukama da se takvo doba nikada i nigde više ne ponovi

Poruke mira i prijateljstva, njih 77 na 77 balona – odletele su danas put neba, zahvaljujući balonima sa Trga Jovana Sarića u Kraljevu.

Tako je, za Kraljevo uvek tužan 14. oktobar dobio i šarenije boje i pouke da ne postoji dobar rat i loš mir. Deci, učenicima OŠ "Sveti Sava" iz Ribnice, na platou ispred zgrade Gradske uprave, neposredno po završetku komemorativne sednice pridružili su se i predstavnici gradskih vlasti i kraljevački odbornici, koji su takođe želeli da podrže ovaj događaj.

Rotari klub Kraljevo pre dve godine prvi put je organizovao puštanje put neba balona mira, a Ljubiša Lešević ističe da je jedna od važnih ideja ovog Rotari kluba zalaganje za mir u svetu. Kraljevački rotarijanci navode da bi je najveća želja da svaka od ovih dečjih želja i poruka stigne baš do onih koji mogu da je ispune.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Mile Pjanic

    Gost - Mile Pjanic

    A gde je ovde Milisic Milos,yar je ovo moglo da prodje bez njega -ili rujno vino pije u potaji ili ga je zamenio ovaj Dinkicev iz G17 plus,mislim da mu je ime Vukman,prezime mu ne znam
    • Ime: Mile Pjanic