Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. oktobar 2018.

Medicinske sestre odeljenja dečje hirurgije i pedijatrije, zajedno sa vaspitačicama,  uredile su hol na petom spratu hirurške bolnice, a osim crteža mališana koji se leče na ovim odeljenjima, bilo je i raznih zdravih đakonija

U skladu sa ovogodišnjim sloganom ''Pravilna ishrana – ulaganje u budućnost'', Svetski dan zdrave hrane u Opštpj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, najmlađi pacijenti obeležili su u društvu mališana iz Dečjeg centra ''Iskrica''.

Medicinske sestre odeljenja dečje hirurgije i pedijatrije, zajedno sa vaspitačicama,  uredile su hol na petom spratu hirurške bolnice. Bilo je tu crteža urađenih rukom mališana koji se leče na ovim odeljenjima, ikebana od voća i povrća, korpa sa pecivima od integralnog brašna,  po jedan kutak seoskog dvorišta i bakinog špajza.

Deca iz Dečjeg centra ''Iskrica'' su od voća i povrća pravila figure, voćne salate, limunadu, i sve to ukrasila pesmama o zdravoj hrani. Mašta je gospodarila ovim prostorom. Bila je to prilika da se sa najmlađi, kroz igru, razgovara o zdravim navikama, važnosti redovne i raznovrsne ishrane.

Organizovan je zabavni kviz u kome su mališani odgovarali na pitanja i za svaki tačan odgovor bili nagrađivani po jednom voćkom.

tekst i fotografije: Dragana Petrović, PR Opšte bolnice "Studenica" Kraljevo

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments