Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

31. oktobar 2018.

Na sednici gradske skupštine treba da bude usvojena zvanična odluka o pristupanju Kraljeva Udruženju „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka“, što će majkama sa troje i više dece omogućiti razne vrste kupovine sa popustima

 Članstvo u Udruženju „ Pokret za decu tri plus“ iz Čačka,  kada pristupanje Kraljeva  ovom udruženju majki sa troje i više dece bude i zvanično, podrazumeva da će sve majke sa troje i više dece od grada Kraljeva dobiti karticu, uz koju će moći da dobijaju popuste u najrazličitijim prodavnicama i firmama. Ovom pokretu već su pristupile mnoge prodavnice, u kojima se po pobvlašćenoj ceni mogu kupiti pelene za decu, odeća i obuća za mališane, računari i računarska oprema.

- Kada odbornici Skupštine grada usvoje ovu odluku, mi ćemo razgovarati i sa sportskim klubovima sa teritorije grada Kraljeva, koje mi pomažemo iz budžeta, kako bi oni dali popust da deca treniraju košarku, rukomet, odbojku ili fudbal, ili da za utakmice dobiju karte sa popustom ili potpuno besplatno. Pozvaćemo i sve kraljevačke firme od stomatologa, automehaničara, autolimara i druge da pristupe ovoj akciji. Ovo je test humanosti ne samo za grad Kraljevo, nego i za sve privatnike u ovom gradu i za sve stanovnike Kraljeva – smatra gradonačenik Kraljeva Predrag Terzić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments