Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. novembar 2018.

Ciklus predavanja „Arhitektonski putopisi“ - novi je programski serijal koji  kraljevačka Biblioteka organizuje u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije – Regionalnim centrom Kraljevo, a prvo predavanje posvećeno je Istanbulu

Svako od ovih predavanja predstavlja viđenje predavača o gradu koji je predmet predavanja na bazi ličnog iskustva i sa foto i/ili video ilustracijama koje su rezultat tog iskustva, sa posebnim naglaskom na uređenje javnih prostora, urbane opreme i mobilijara, na infrastrukturna rešenja, odnose staro–novo i specifičnosti urbanog prostora.

Cilj predavanja je da upozna kolege sa načinima rešavanja pojedinih urbanističkih izazova, načinima uređivanja urbanih i arhitektonskih prostora, razvojem infrastrukturnih sistema, oblicima urbane opreme itd. u gradovima koji su predmet predavanja, kako bi u svom radu mogli imati takva iskustva u vidu. Sa istim stvarima, ovaj ciklus predavanja će upoznati i širu zajednicu – zainteresovano građanstvo, buduće kolege – đake i studente, kako bi oni, obogaćeni takvim informacijama, mogli razvijati svoja očekivanja i vršiti uticaj na institucije sistema u pogledu uređenja gradskih prostora i rešavanja gradskih problema u svojoj sredini.

Ciklus otvara Zoran Radonjić sa predavanjem o Istanbulu u utorak, 13. novembra, na trećem spratu Biblioteke u 18 časova i 30 minuta.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments