Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. novembar 2018.

Administratori Instagram profila „Moje Kraljevo“ i Milorad Kojić, Kraljevčanin koji živi u Kanadi, napravili su nostalgičnu izložbu sa ciljem da promovišu svoj grad, prikažu njegovu istoriju i dočaraju priču o gradu na Ibru i njegovim stanovnicima

U kanadskom gradu Torontu, u kafeteriji “Koffea Espresso Bar”, u toku je izložba fotografija grada Kraljeva.

Profil na društvenoj mreži Instagram "Moje Kraljevo" (https://www.instagram.com/moje.kraljevo/), kao i Milorad Kojić, Kraljevčanin koji živi i radi u Torontu, organizovali su i napravili ovu nostalgičnu izložbu.

Na izložbi se nalaze 42 fotografije Kraljeva koje imaju za cilj da promovišu naš grad i pokažu istoriju našeg malog, ali VELIKOG grada, kao i priču o životu u Kraljevu i njenim ljudima.

Želja nam je da što više ljudi u svetu sprovedemo kroz jedinstvene i predivne predele i delove grada Kraljeva. Ponosni smo na naš grad i želimo da ga prikažemo iz svih mogućih i nemogućih uglova.  Naš cilj je da prikupljanjem fotografija, svi zajedno zabeležimo lepotu jednog čuvenog grada u Centralnoj Srbiji - Lepotu grada Kraljeva. Time želimo da generacijama koje dolaze ostavimo još jednu, možda i najlepšu sliku našeg grada“, ističe Stefan Komatović, administrator Instagram profila „Moje Kraljevo..

On poziva Kraljevčane i one koji se osećaju tako da ih kontaktiraju preko instagram profila “Moje Kraljevo” ukoliko žele da naprave izložbu fotografija Kraljeva u gradu u kome žive.

Takođe, pozivamo i sve Kraljevčane, a i one koji vole Kraljevo da nam svoje fotografije Kraljeva pošalju i samim tim nam pomognu da grad Kraljevo prezentujemo na najlepši i najbolji način“, poruka je administratora.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments